home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑθλητισμόςFeaturedFirst Featured

Στην Κορινθία σήμερα οι “Δαναοί”

Δεύτερη μέρα του ιστορικού 15ου Ράλλυ με διαδρομές και στην Κορινθία

Συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου για δεύτερη μέρα το 15ο ιστορικό Ράλλυ Δαναών με διαδρομές και στην Κορινθία. Τα αυτοκίνητα έχουν ήδη εκκινήσει από το Ι.ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ AUTOVISION, όπου πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (08:30-10:30).

Θυμίζουμε ότι το 15ο  ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ  ξεκίνησε χθες Σάββατο από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Μύλοι, Κιβέρι, συνεχίζει προς Άστρος, Πάρνωνα, Ελαιοχώρι, Ανδρίτσα, Βελανιδία   επέστρεψε στη Νέα  Κίο, για το τέλος της 1ης  ημέρας.

ΔΑΝΑΟΙ ΡΑΛΛΥ (5)
Φωτογραφία: Rally Δαναοί/Facebook
ΔΑΝΑΟΙ ΡΑΛΛΥ (4)
Φωτογραφία: Rally Δαναοί/Facebook
ΔΑΝΑΟΙ ΡΑΛΛΥ (3)
Φωτογραφία: Rally Δαναοί/Facebook
ΔΑΝΑΟΙ ΡΑΛΛΥ (2)
Φωτογραφία: Rally Δαναοί/Facebook

Οι ασφάλτινες  διαδρομές θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity αλλά και  την κατηγορία touring  που θα κινηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό απο-λαμβάνοντας τα φθινοπωρινά  τοπία και χρώματα, καταλήγοντας στο γραφικό Κεφαλάρι, για τερματισμό και γεύμα απονομής.

Οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 390 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα . Oι 100 και πλέον χρονομετρήσεις  των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου(0.1), με το δορυφορικό σύστημα GPS και η έκδοση και  άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την https://anube.es/.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως  και το 1991. Δεκτά, αλλά εκτός γενικής κατάταξης γίνονται και υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1992 έως  και το 2001 (κατηγορία GT), των οποίων η επιλογή έγκειται στην κρίση του οργανωτή.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button