home design 800x400
home design 1170Χ320

Στην Κορινθία σήμερα οι “Δαναοί”

Δεύτερη μέρα του ιστορικού 15ου Ράλλυ με διαδρομές και στην Κορινθία

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Στην Κορινθία σήμερα οι “Δαναοί”
ΔΑΝΑΟΙ ΡΑΛΛΥ (1)

Συνεχίζεται σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου για δεύτερη μέρα το 15ο ιστορικό Ράλλυ Δαναών με διαδρομές και στην Κορινθία. Τα αυτοκίνητα έχουν ήδη εκκινήσει από το Ι.ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ AUTOVISION, όπου πραγματοποιήθηκε ο διοικητικός-τεχνικός έλεγχος (08:30-10:30).

Θυμίζουμε ότι το 15ο  ΡΑΛΛΥ ΔΑΝΑΩΝ  ξεκίνησε χθες Σάββατο από τις ιστορικές, γραφικές διαδρομές του Δήμου Άργους-Μυκηνών, Μύλοι, Κιβέρι, συνεχίζει προς Άστρος, Πάρνωνα, Ελαιοχώρι, Ανδρίτσα, Βελανιδία   επέστρεψε στη Νέα  Κίο, για το τέλος της 1ης  ημέρας.

ΔΑΝΑΟΙ ΡΑΛΛΥ (5)
Φωτογραφία: Rally Δαναοί/Facebook
ΔΑΝΑΟΙ ΡΑΛΛΥ (4)
Φωτογραφία: Rally Δαναοί/Facebook
ΔΑΝΑΟΙ ΡΑΛΛΥ (3)
Φωτογραφία: Rally Δαναοί/Facebook
ΔΑΝΑΟΙ ΡΑΛΛΥ (2)
Φωτογραφία: Rally Δαναοί/Facebook

Οι ασφάλτινες  διαδρομές θα ικανοποιήσουν την κατηγορία regularity αλλά και  την κατηγορία touring  που θα κινηθεί σε πιο χαλαρό ρυθμό απο-λαμβάνοντας τα φθινοπωρινά  τοπία και χρώματα, καταλήγοντας στο γραφικό Κεφαλάρι, για τερματισμό και γεύμα απονομής.

Οι συμμετέχοντες  θα καλύψουν σε 2 ημέρες συνολικά περίπου 390 χιλιόμετρα, όπου θα περιλαμβάνονται 14 Ε.Δ.Α, συνολικού μήκους 200 χλμ. με Μ.Ω.Τ έως 50χλμ/ώρα . Oι 100 και πλέον χρονομετρήσεις  των Ε.Δ.Α, θα γίνουν στο 1/10 του δευτερολέπτου(0.1), με το δορυφορικό σύστημα GPS και η έκδοση και  άμεση ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο διαδίκτυο από την https://anube.es/.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ιστορικά αυτ/τα κατασκευής έως  και το 1991. Δεκτά, αλλά εκτός γενικής κατάταξης γίνονται και υπό ένταξη ιστορικά αυτ/τα (potentially historic FIVA) κατασκευής από το 1992 έως  και το 2001 (κατηγορία GT), των οποίων η επιλογή έγκειται στην κρίση του οργανωτή.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis