home design 800x400
home design 1170Χ320

Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο γάμος του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Χρήστου Βολικάκη στο Άργος!

Κουμπάρος ο Κωνσταντίνος Μάκαρης που σχεδιάζει με την συνδρομή Βολικάκη τον Ιστορικό Ποδηλατικό Γύρο των Μυκηνών, με παγκόσμια ακτινοβολία
Γάμος Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Χρήστου Βολικάκη στο Άργος (2)

Το περασμένο Σάββατο 30 Οκτωβρίου ο γνωστός επιχειρηματίας Κωνσταντίνος Μάκαρης συνόδευσε τον παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη στο Δημαρχείο του Άργους για να τελεστεί ο γάμος του με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελπίδα Μαυροειδή. Το ζεύγος Μάκαρη, πέρα από κουμπάροι πλέον του Χρήστου Βολικάκη, είναι συνοδοιπόροι στο δύσκολο ταξίδι προς την ανάπτυξη της ποδηλατικής συνείδησης στην χώρα μας ενώ – ταυτόχρονα – είναι στήριγμα τόσο στις νίκες όσο και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας αθλητής παγκόσμιου βεληνεκούς!

Γάμος Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Χρήστου Βολικάκη στο Άργος (1)

Η επιλογή για την τέλεση του γάμου στο ιστορικό Άργος έγινε με παρότρυνση του Κωνσταντίνου Μάκαρη, ο οποίος προσπαθεί να αναδεικνύει με κάθε αφορμή τον τόπο στον οποίο ζει με την οικογένειά του και επιχειρεί ταυτόχρονα.

Ο Χρήστος Βολικάκης, ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης με πολλές διακρίσεις σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο, (μεταξύ των οποίων τέσσερα μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, εννιά σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τέσσερις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες) προσέφερε στον Κωνσταντίνο Μάκαρη ένα δώρο καρδιάς για την συνολική στήριξη και ενίσχυση τόσων ετών στον ίδιο, όσο και στον Ποδηλατικό Σύλλογο Βόλου*.

Παγκόσμιος Πρωταθλητής Ποδηλασίας Χρήστος Βολικάκη με Κωνσταντίνο Μάκαρη στο Άργος

Σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, του προσέφερε το αγωνιστικό του ποδήλατο, αυτό με το οποίο συμμετείχε στην Ολυμπιάδα του Τόκυο τονίζοντας πως «άνθρωποι σαν τον Κωνσταντίνο Μάκαρη σε βρίσκονται στην πορεία σου εύκολα και του χρωστώ μεγάλη ευγνωμοσύνη για όσα έκανε και κάνει για εμένα, τους συναθλητές μου στην ομάδα και την ποδηλασία στην Ελλάδα».

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Μάκαρης δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, καθώς τόνισε ότι η ημέρα είναι αφιερωμένη σε ένα σπουδαίο γεγονός, την ένωση δυο ανθρώπων με αποδεδειγμένη την υποστήριξη και τα συναισθήματα του ενός προς τον άλλον. Ο ίδιος, ως παλαιότερος αθλητής, γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πρωταθλητισμός απαιτεί θυσίες τόσο από τον ίδιο τον αθλητή όσο και από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, για αυτό και δήλωσε ευτυχής που έγινε κουμπάρος σε ένα ειλικρινώς αγαπημένο ζευγάρι!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες της σεμνής τελετής έκαναν τον γύρο του κόσμου, ξεπερνώντας τα σύνορα της χώρας μας προβάλλοντας και μέσα από τις δηλώσεις του κ. Βολικάκη την ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας!

Τα σχέδια για την ανάδειξη της Αργολίδας από τον Κωνσταντίνο Μάκαρη πάντως, φαίνεται να μην σταματούν ποτέ μιας και όπως ακούγεται σχεδιάζει με την συνδρομή του κ. Βολικάκη έναν Ιστορικό Ποδηλατικό Γύρο των Μυκηνών, με παγκόσμια ακτινοβολία…

 Ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο και χρυσή πορεία στον πρωταθλητή!

Γάμος Παγκόσμιου Πρωταθλητή Ποδηλασίας Χρήστου Βολικάκη στο Άργος (3)

Ποδηλατικός Όμιλος Βόλος είναι ένα ιστορικό σωματείο που προήλθε από τη συγχώνευση τεσσάρων συλλόγων το 2000. Έχει πετύχει αποτελέσματα που μπορούν να χαρακτηριστούν μοναδικά. Η ιδέα της δημιουργίας του άρχισε έπειτα από ένα τραγικό συμβάν ενός επιφανούς μέλους, που έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, επιστρέφοντας από αγώνα ποδηλασίας, πρόκειται για τον Βαγγέλη Βολικάκη.

Ύστερα από αυτό τα σωματεία συνενώθηκαν σε μια προσπάθεια να κάνουν κάτι ξεχωριστό, που έμελλε να γράψει ιστορία, με μοναδικά επιτεύγματα σε νίκες και ρεκόρ, που δύσκολα θα ξεπεράσει άλλος σύλλογος στο μέλλον.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis