home design 800x400

Μάθετε αν έχετε κορωνοϊό: Πού και πότε θα γίνονται rapid test στην Αργολίδα 8-14 Νοεμβρίου

Αυτό είναι το πρόγραμμα της ΚΟΜΥ Αργολίδας για την ερχόμενη εβδομάδα. Δείτε αναλυτικά.

Το νέο εβδομαδιαίο πρόγραμμα δωρεάν δειγματοληψιών για κορωνοϊό με rapid test ανακοίνωσε η ΚΟΜΥ Αργολίδας για την ερχόμενη εβδομάδα από τη Δευτέρα 8 έως και την Κυριακή 14 Noεμβρίου.

Καθημερινά σε Άργος και Ναύπλιο

Από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9πμ-3μμ, θα γίνονται ανοιχτές μαζικές δειγματοληψίες στο Άργος, στην αίθουσα “Δανάη”, στους Στρατώνες Καποδίστρια.

Αντίστοιχα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9πμ-3μμ και την Κυριακή, 9πμ-5μμ, θα γίνονται ανοιχτές μαζικές δειγματοληψίες και επιβεβαίωση θετικών self test στο Ναύπλιο, στο Κέντρο Νεότητας Μητροπόλεως Αργολίδος (Βασ. Κωνσταντίνου 29, πλησίον πάρκου Κολοκοτρώνη).

Εξορμήσεις

  • Τη Δευτέρα 8/11, 10πμ-12μ, θα γίνει ανοιχτή δειγματοληψία στο Λυγουριό (στο προαύλειο του ναού του Αγίου Ιωάννη Ελεήμονα).
  • Την ίδια μέρα, 12.30μμ-2.30μμ, θα γίνει ανοιχτή δειγματοληψία στην Παλαιά Επίδαυρο (λιμάνι).
  • Την Τρίτη 9/11, 9πμ-11πμ, θα γίνει ανοιχτή δειγματοληψία στο Λάλουκα (κοινοτικό γραφείο).
  • Την ίδια μέρα, 12μ-3μμ, θα γίνει ανοιχτή δειγματοληψία στο Κιβέρι (πνευματικό κέντρο).
  • Την Πέμπτη 11/11, 10.30πμ-1.30μμ, θα γίνει ανοιχτή δειγματοληψία στο Κρανίδι (πλατεία).

Ψηφιακή βεβαίωση μέσω gov.gr

Η ΚΟΜΥ Αργολίδας ανακοινώνει επίσης ότι η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr είναι διαθέσιμη μόνον εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

Σχόλια

Exit mobile version