Home design

Τρέχουν να προλάβουν οι ανεμβολίαστοι – Χαμός σε κομμωτήρια και κουρεία για να γλιτώσουν τα rapid test

Σε Άργος και Ναύπλιο τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά» με τους πολίτες να προσπαθούν να εξασφαλίσουν ένα ραντεβού της τελευταίας στιγμής.

Στο άκουσμα των νέων μέτρων τα τηλέφωνα σε κομμωτήρια και κουρεία πήραν φωτιά με τους πολίτες να προσπαθούν να εξασφαλίσουν έστω και ένα ραντεβού της τελευταίας στιγμής.

Από το ερχόμενο Σάββατο τίθενται σε εφαρμογή τα νέα μέτρα που αυτή τη φορά αφορούν μόνο τους ανεμβολίαστους.

Σε Άργος και Ναύπλιο τα τηλέφωνα έχουν πάρει «φωτιά» σε κομμωτήρια και κουρεία, καθώς οι πολίτες προσπαθούν να κλείσουν ραντεβού για να καλλωπιστούν και για γλιτώσουν το κόστος του rapid test από το Σάββατο.

Σύμφωνα με τους κομμωτές ο χρόνος είναι περιορισμένος μέχρι το Σάββατο αλλά θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια, ώστε να μπορέσουν να προλάβουν να περιποιηθούν τους πελάτες τους, πριν αναγκαστούν να τους ζητήσουν το rapid test στην είσοδο, για να γλιτώσουν το πρόστιμο.

Βέβαια υπάρχουν και αυτοί που δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για την περιποίησή τους, καθώς ήδη από την περίοδο του lockdown είχε στηθεί ολόκληρη βιομηχανία κουρέματος και περιοποίησης κατ’ οίκον, με λεφτά φυσικά μαύρα, εις βάρος των επαγγελματιών του κλάδου που απλά θα δουν την πελατεία τους να …«κουρεύεται» για ακόμα μία φορά και τα κρατικά ταμεία να χάνουν έσοδα εξαιτίας της λανθασμένης πολιτικής που για ακόμα μία φορά επέλεξαν να ακολουθήσουν καθ’ υπακοήν των «ειδικών».

Σχόλια

Exit mobile version