home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ερμιονίδα: Δια βίου μάθηση δια ζώσης με τέσσερα νέα τμήματα

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Ερμιονίδας επιστρέφει. Οι προϋποθέσεις, τα προγράμματα, οι ωφελούμενοι και οι δηλώσεις συμμετοχής.
Αιτήσεις για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Ναυπλίου

O Δήμος Ερμιονίδας, (δια του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας & Πολιτισμού), το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (δια της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης , Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, ξεκινούν πάλι τη δια ζώσης εκπαίδευση, στην οποία θα υλοποιηθούν προγράμματα Γενικής Εκπαίδευσης Ενήλικων, στο πλαίσιο του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.)-Νέα Φάση» (ΟΠΣ 5002212 με εκπαιδευτικές δράσεις Εθνικής και Τοπικής Εμβέλειας.

Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Ερμιονίδας μπορούν θα δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

  • Αγγλικά για τον τουρισμό (Α2) 25ωρες
  • Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας 25ώρες
  • Αρχιτεκτονική κήπων 25ώρες
  • Οικολογικές Λύσεις για το σπίτι 25ώρες

Το προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας, καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων όσα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου. Επίσης, ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εντοπίσουν την σχετική αίτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου https://ermionida.gr και να την αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Για όλα τα τμήματα απαιτείται η προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού έναντι COVID-19 ή βεβαίωση νόσησης σε ισχύ ή βεβαίωση αρνητικού εργαστηριακού ελέγχου (rapid test ή PCR) θα διενεργείται έως και 48 ωρών πριν από κάθε εκπαιδευτική συνάντηση.

Το έργο χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμεία) μέσα του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθησης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
έως Παρασκευή 19 Νοεμβρίου,
Δημοτική Βιβλιοθήκη Κρανιδίου Αξαρλή Δήμητρα ( έναντι Αγ.Πανρτελεήμονα-Παλιό Γυμνάσιο) Τηλ::27540-23461.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis