home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Αργολίδα: Σοβαρότατη έλλειψη από αίμα – Ακυρώνονται χειρουργεία

Η 147η τακτική εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, από τις 09:30 έως τις 12:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο.

Tο τελευταίο διάστημα υπάρχει σοβαρότατη έλλειψη από αίμα στην Αργολίδα με αποτέλεσμα να ακυρώνονται μεταγγίσεις και σοβαρά χειρουργεία, κινδυνεύοντας ανθρώπινες ζωές.

Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος», καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που τους έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

Η 147η τακτική εθελοντική αιμοδοσία θα γίνει τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου, από τις 09:30 έως τις 12:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, Εργατικές Κατοικίες Ναυπλίου.

Η αιμοδοσία θα γίνει μόνο με ραντεβού για την αποφυγή συνωστισμού και μετάδοσης της Covid-19. Όσοι επιθυμούν να αιμοδοτήσουν να καλέσουν στο 697 436 0999.

147η εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο
Φωτογραφία: Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας

Για περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.desmoiaimatos.gr και τη σελίδα στο facebοok: https://www.facebook.com/desmoiaimatos.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button