home design

Nαύπλιο: Tα δίδυμα κρουαζιερόπλοια και το Γεράκι της Μάλτας που εντυπωσιάζουν

Οι κρουαζιέρες με τα «Le Bougainville» και «Le Bellot» χαρακτηρίζονται ως κρουαζιέρες των κροίσων.

Τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων προκάλεσαν τα δίδυμα κρουαζιερόπλοια της γαλλικής εταιρείας Ponant, «Le Bougainville» και «Le Bellot» που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο λιμάνι του Ναυπλίου. Τα συγκεκριμένα σκάφη παρέχουν στους ταξιδιώτες τους κάτι πολύ παραπάνω από μια κρουαζιέρα και για τον λόγο αυτό οι κρουαζιέρες τους χαρακτηρίζονται ως κρουαζιέρες των κροίσων.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Το κρουαζιερόπλοιο «Le Bougainville» κατασκευάστηκε το 2019 με το πλοίο ως σκαρί να κατασκευάζεται στη Ρουμανία και από εκεί, λίγο πριν το τέλος του 2018, μεταφέρθηκε ρυμουλκούμενο για την αποπεράτωσή του.

Έχει μήκος 128 μέτρα, χωρητικότητα 184 επιβάτες σε 92 καμπίνες και 110 μέλη πληρώματος και ανήκει στην γαλλικών συμφερόντων εταιρεία Ponant, η οποία δραστηριοποιείται από το 1988 σε κρουαζιέρες πολυτελείας στη Μεσόγειο.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Το κρουαζιερόπλοιο «Le Bellot» έχει σχεδιαστεί για να παρέχει απόλυτη άνεση στους επιβάτες του, ακόμη και στην καρδιά των πιο απομακρυσμένων και απομονωμένων περιοχών του κόσμου. Μια μοναδική κρουαζιέρα γεμάτη πολυτέλεια.

ΦΩΤΟ: anagnostis

H εταιρεία Ponant με περισσότερα από 25 χρόνια στον χώρο, ειδικεύεται στις κρουαζιέρες πολυτελείας, εξασφαλίζοντας ησυχία και διακριτικότητα, αποφεύγοντας την μαζικότητα, προκειμένου να διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Και το «Γεράκι της Μάλτας» στο Ναύπλιο

Παραμένει στο Ναύπλιο το Μaltese Falcon που θεωρείται ένα από τα καλύτερα ιστιοφόρα στον κόσμο. Στα σαλόνια του έχουν φιλοξενηθεί προσωπικότητες διεθνούς κύρους, ενώ τα επιβλητικά πανιά του φτάνουν σε ύψος το Άγαλμα της Ελευθερίας.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Το «Γεράκι της Μάλτας» ανήκει στην Pleon Ltd, η οποία διατηρεί με ιδιαίτερη φροντίδα αυτή τη μοναδική παγκόσμια παρακαταθήκη, ένα σκάφος που συγκαταλέγεται στα μεγαλύτερα ιστιοφόρα του κόσμου με μήκος που φτάνει τα 88 μέτρα. Τα κατάρτια του είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και μπορούν να περιστραφούν απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΦΩΤΟ: anagnostis
ΦΩΤΟ: anagnostis
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version