home design

Αχαΐα: Ζητούν αυξημένη επιτήρηση λόγω των κινητοποιήσεων των Ρομά

Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Μυλωνάς ζητά για το επόμενο διάστημα ιδιαίτερη προσοχή από αστυνομία και πυροσβεστική.

Συνεχίστηκαν οι αντιδράσεις Ρομά στην Αχαΐα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα Αττικής. Σημειώθηκαν ολιγόωροι αποκλεισμοί δρόμων σε διάφορα σημεία της περιφερειακής ενότητας με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των διερχόμενων οδηγών.

Συγκεκριμένα, ομάδες Ρομά διέκοψαν χθες την κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο ΠατρώνΑθηνών στο ύψος της Ροδοδάφνης στο Αίγιο, στην ΠατρώνΠύργου στο ύψος των Σαγεϊκων, αλλά και στην ίδια παλαιά εθνική οδό στο ύψος της Παραλίας Πατρών.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι κινητοποιούμενοι άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και ελαστικά αυτοκινήτων. Σε κοντινή απόσταση βρίσκονταν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Οι αυτοδιοικητικές αρχές –ιδιαίτερα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας όπου διαμένει μεγάλος αριθμός Ρομά- βρίσκονται σε εγρήγορση και όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας ο δήμαρχος της περιοχής, Σπύρος Μυλωνάς, θα πρέπει να υπάρξει αυξημένη επιτήρηση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής το επόμενο διάστημα.

Η κυκλοφορία διακόπηκε χθες το απόγευμα και στη νέα εθνική οδό Πατρών Αθηνών στο ύψος του Ζευγολατιού Κορινθίας, προκαλώντας ουρές χιλιομέτρων από αυτοκίνητα που κινούνταν στο οδικό δίκτυο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version