home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σταύρος Κρεμαστιώτης: Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις

Τι αναφέρει για την εκλογή του στη ΔΕΕΠ Αργολίδας και στο συνέδριο.
κρεμαστιώτης νδ

Τη δική του άποψη για το επερχόμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει ο Σταύρος Κρεμαστιώτης, κάνοντας λόγο για «ευχάριστη έκπληξη» αναφορικά με την εκλογή του ως σύνεδρος και ως μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας.

Σταύρος Κρεμαστιώτης

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Η αγάπη με την οποία με αγκάλιασε ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις αφού δικαίωσε τον αγώνα μου σε όλα τα επίπεδα για την κοινωνία και την πολιτική. Για μένα είναι σαφές πλέον ότι η εκλογή μου στο 14ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στην ΔΕΕΠ Αργολίδας του κόμματος αποτελεί σαφέστατο μήνυμα ανάληψης προσωπικής και συλλογικής ευθύνης για την κοινωνία και την προώθηση των αιτημάτων της στην Κυβέρνηση για την οποία αγωνιζόμαστε.

Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα δώσει το στίγμα της επόμενης μέρας.

Η λειτουργία της ΔΕΕΠ μέσα από μία λογική εξωστρέφειας θα ανανεώσει την σχέση μας με την κοινωνία και τους ισχυρούς δεσμούς με τους οποίους πορευόμαστε στην Αργολίδα από την μεταπολίτευση και μετά όταν δημιουργήσαμε μία πλειοψηφία που δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν και για κανέναν λόγο. Θα δικαιώσω την συμμετοχή των πολιτών στις εσωκομματικές εκλογές και θα ανταποκριθώ μαζί με τους υπόλοιπους στις προσδοκίες σας.

Προχωράμε με το βλέμμα στο μέλλον, με διάθεση δημιουργού και νοοτροπία νικητή».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis