home design 800x400
home design 1170Χ320

Πάτρα: Συμμορία ανηλίκων έχει γίνει φόβος και τρόμος στον μόλο του Αγίου Νικολάου

Οι ανήλικοι κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες επιτίθενται και ληστεύουν συνομήλικούς τους
Εξιχνιάστηκε κλοπή που είχε γίνει τον Ιούλιο σε χωριό του Άργους

Μια συμμορία ανηλίκων φαίνεται ότι έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των περαστικών συνομήλικών τους στον μόλο του Αγίου Νικολάου στην Πάτρα. Η συμμορία σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές κινείται κυρίως νυχτερινές ώρες απειλεί και εξαναγκάζει ακόμη και με τη βία, κυρίως νέους να τους δώσουν κινητά και χρήματα τα οποία έχουν πάνω τους. Το πιο πρόσφατο περιστατικό αφορά σε συμπλοκή με νέους πριν λίγες μέρες, κοντά στο λουνα πάρκ που δραστηριοποιείται εντός του παλιού λιμανιού της Πάτρας. 

Ο ελλιπής φωτισμός εντός του λιμένα και ειδικά στο συγκεκριμένο σημείο, επιτρέπει στους ανήλικους να στήνουν καρτέρι στους νέους που κινούνται εντός του παλιού λιμανιού. Σύμφωνα με πληροφορίες από νέους που έπεσαν θύματα απόπειρας ληστείας, οι ανήλικοι δράστες τους επιτέθηκαν αρχικά λεκτικά, για να περάσουν πολύ γρήγορα σε σωματική βία, απειλές και πίεση να τους δώσουν ότι έχουν πάνω τους, κυρίως κινητά και χρήματα. 

Την περασμένη Παρασκευή, παρέα μαθητών που επέστρεφε από το λουνα πάρκ όπου πυκνά συχνά πηγαίνουν νέοι, βρέθηκαν απέναντι σε 4 με 5 ανήλικους που αρχικά τους επιτέθηκαν λεκτικά, για να φθάσουν γρήγορα στο ζητούμενο. Τους απειλούσαν να τους δώσουν τα κινητά τους για να μην τους χτυπήσουν. Μαθητής απώθησε έναν από τους ανήλικους δράστες ο οποίος ζητούσε επίμονα το κινητό του και οι υπόλοιποι έτρεξαν μακρυά από το σημείο για να αποφύγουν τα χειρότερα.

Η κατάσταση κρίνεται πλέον επικίνδυνη, ενώ κοντά στον μόλο του Αγίου Νικολάου πολίτες που συχνάζουν στην περιοχή αναφέρουν και κλοπές που έχουν διαπιστώσει πως γίνονται πυκνά συχνά. 

Πηγή: thebest.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis