home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Αυτοψία Διδασκάλου σε Άγιο Νικόλαο και Άγιο Γεώργιο

Στόχος, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΠΟΑ, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ώστε σύντομα τα μνημεία να αποδοθούν στην τοπική κοινωνία
Επίσκεψη του Γιώργου Διδασκάλου στο Ναύπλιο (4)

Το Ναύπλιο επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Διδασκάλου, προκειμένου να κάνει αυτοψία στα έργα του υπουργείου που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα είδε από κοντά την πορεία των έργων στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Συνοδευόταν από κλιμάκιο του Υπουργείου Πολιτισμού και την Διευθύντρια της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας Άλκηστης Παπαδημητρίου.

«Σήμερα στο Ναυπλιο, για τον συντονισμό και την επίσπευση προόδου των εργασιών στα έργα τα οποία δρομολογεί και υλοποιεί το ΥΠΠΟΑ», δήλωσε ο κ. Διδασκάλου.

Και πρόσθεσε: «Ειδικότερα, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου και στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου παρακολουθούμε την πορεία εξέλιξης των εργασιών από πλευράς Υπουργείου Πολιτισμού με τακτικές αυτοψίες, έχοντας ως στόχο την τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ώστε σύντομα τα μνημεία να αποδοθούν στην τοπική κοινωνία».

Επίσκεψη του Γιώργου Διδασκάλου στο Ναύπλιο (3)
Φώτο: George Didaskalou
Επίσκεψη του Γιώργου Διδασκάλου στο Ναύπλιο (2)
Φώτο: George Didaskalou
Επίσκεψη του Γιώργου Διδασκάλου στο Ναύπλιο (1)
Φώτο: George Didaskalou

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis