home design 800x400

Αργολίδα: Παράταση – ανάσα για αντιρρήσεις στους δασικούς χάρτες

Ποια είναι η νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αντιρρήσεων και για ποιους αυτή επεκτείνεται κατά 20 ημέρες.

Παράταση – ανάσα δόθηκε από τη Διεύθυνση Δασών Αργολίδας σχετικά με την υποβολή αντιρρήσεων για την ανάρτηση του θεωρημένου δασικού χάρτη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας συνολικής έκτασης 2.150.190 στρεμμάτων, στον ειδικό διαδικτυακό τόπο ανάρτησης δασικών χαρτών και υποβολής αντιρρήσεων της ιστοσελίδας του Ν.Π.Δ.Δ. “Ελληνικό Κτηματολόγιο” (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx).

Τη σχετική ενημέρωση έκανε σήμερα ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος λόγω του ότι είναι ένα θέμα που αφορά αρκετούς πολίτες στο νομό.

«Η ανάρτηση των δασικών χαρτών είναι μια διαδικασία που ενδιαφέρει όλους τους ιδιοκτήτες γης καθώς οφείλουν να εξετάσουν στον Δασικό Χάρτη τον χαρακτηρισμό των γεωτεμαχίων τους προκειμένου να προστατεύσουν τις περιουσίες τους», σημειώνει ο αντιπεριφερειάρχης.

Η απόφαση τροποποιείται ως προς την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αντιρρήσεων κατά του Δασικού Χάρτη από κάθε ενδιαφερόμενο και η οποία πλέον είναι η 23η Μαρτίου 2022.

Για τους κατοικούντες ή διαμένοντες στην αλλοδαπή η παραπάνω προθεσμία επεκτείνεται κατά 20 ημέρες ήτοι έως τις 12-4-2022.

Σχόλια

Exit mobile version