Home design
home design

Τάσος Λάμπρου: Η υπηρεσία δόμησης πρέπει να ξαναλειτουργήσει «αύριο»

Είναι η τρίτη εβδομάδα που υπηρεσία δε λειτουργεί με τους πολίτες να μην εξυπηρετούνται.
Τάσος Λάμπρου Προοδευτική Συμμαχία Ερμιονίδας

O Τάσος Λάμπρου, Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ, αναφέρεται στην ανάγκη της άμεσης επαναλειτουργίας της υπηρεσίας δόμησης της περιοχής. Σε επιστολή του προς τον δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Γεωργόπουλο, προτείνει την αξιοποίηση του υφιστάμενου επιστημονικού-τεχνικού προσωπικού του δήμου ως μια αναγκαία και άμεση λύση, καθώς είναι η τρίτη εβδομάδα που υπηρεσία δε λειτουργεί με τους πολίτες να μην εξυπηρετούνται.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Κύριε Δήμαρχε, επανερχόμαστε στο θέμα της επαναλειτουργίας της υπηρεσίας δόμησης, μετά την ενημέρωση που είχαμε από την πλευρά σας σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου σε συνέχεια της επίκαιρης ερώτηση που σας καταθέσαμε και την απόφαση της οικονομικής επιτροπής για υποβολή αιτήματος πρόσληψης προσωπικού (Τ/Ε) με σύμβαση ορισμένου χρόνου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου. Επειδή αυτή η διαδικασία θα έχει ακόμη μια σημαντική καθυστέρηση, μετά από τρεις εβδομάδες που ήδη η υπηρεσία δόμησης δεν λειτουργεί, κρίνεται αναγκαίο να βρούμε μια αναγκαία άμεση λύση.

Η υπηρεσία δόμησης πρέπει να ξαναλειτουργήσει «αύριο», άρα μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υφιστάμενο επιστημονικό-τεχνικό προσωπικό του δήμου μας ,και παράλληλα να τοποθετηθεί συγκεκριμένες μέρες και ώρες της εβδομάδας με ανάληψη συγκεκριμένων απλών, υπηρεσιακών αρμοδιοτήτων για την επανεκκίνηση της υπηρεσίας σε συνδυασμό με το απαραίτητο προσωπικό γραμματειακής υποστήριξης.

Η αναπλήρωση θέσεων και η συνεχιζόμενη λειτουργία των υπηρεσιών είναι το βασικό στοιχείο της Δημόσιας και Δημοτικής διοίκησης. Δεν είναι λογικό, οι δημοτικές υπηρεσίες να είναι κλειστές και να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι δημότες, οι κάτοικοι, οι πολίτες».

Σχόλια

coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis