home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Λουτράκι: Την έβαλαν στο ψηφοδέλτιο για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ χωρίς να ξέρει τίποτα

«Είμαι η μόνη υποψήφια που δεν ψήφισε τον εαυτό μου», λέει χαριτολογώντας η Χριστίνα Τερχίνογλου Μπούνια.
Που ψηφίζουν οι νεοδημοκράτες της Αργολίδας

Η Χριστίνα Τερχίνογλου Μπούνια, εξηγεί τους λόγους που βρέθηκε ξαφνικά εντός του ψηφοδελτίού στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας για τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, χωρίς καν να το γνωρίζει ότι ήταν υποψήφια!

«Αποτελώ ήδη μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο, αλλά την παγκόσμια πρωτοτυπία ότι αποτελώ την πρώτη υποψήφια που δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή της σε ψηφοδέλτιο, για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και τη μόνη υποψήφια, που δεν ψήφισε τον εαυτό της», αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στα social media.

Χριστίνα Τερχίνογλου Μπούνια

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνει:

«Η ανάγκη της παρούσας ανακοίνωσης, δεν έγκειται μόνο στο γεγονός να συγχαρώ τον νεοεκλογέντα Πρόεδρο και τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων, που εξελέγησαν από τις εκλογές που διεξήχθησαν στο Λουτράκι στις 24 Οκτωβρίου 2021, αλλά και στο να συγχαρώ τον νέο Πρόεδρο, που ενώ τιμητικά μου ζήτησε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο τελικά μετά την άρνηση συμμετοχής μου σε αυτό, εν αγνοία μου με συμπεριέλαβε.

Το προηγούμενο, δεν δηλώνει κάποια πικρία για την μη εκλογή μου, όπως κάποιοι μπορεί να σπεύσουν να σχολιάσουν, καθώς οι υποψήφιοι ήταν όσα και τα μέλη του Δ.Σ. και άρα αποτελώ ήδη μέλος ΔΗΜ.Τ.Ο, αλλά την παγκόσμια (ίσως) πρωτοτυπία ότι αποτελώ την πρώτη υποψήφια που δεν ενημερώθηκε για τη συμμετοχή της σε ψηφοδέλτιο, για την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών και τη μόνη υποψήφια, που δεν ψήφισε τον εαυτό της.

Παράλληλα δηλώνω την παραίτησή μου από μέλος της ΔΗΜ.Τ.Ο, καθώς το να έχω συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο είναι αποτέλεσμα μη νόμιμων ενεργειών. Όσο για τα υπόλοιπα, απλώς ενημερώνω, ότι ήδη έχω ξεκινήσει όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να διαφυλάξω την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου.»

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis