home design 800x400

Επεισοδιακό βράδυ στην Αργολίδα: Ρομά έστησαν οδοφράγματα και επιτέθηκαν σε πυροσβέστες

Έκλεισαν ξανά το δρόμο Άργος – Νέα Κίος και άναψαν φωτιές – Στη θέα του πυροσβεστικού οχήματος οι νεαροί εκτόξευξαν πέτρες και ξύλα.

Φωτιές άναψαν νεαροί Ρομά στην επαρχιακή οδό Άργους – Νέας Κίου, προφανώς όχι για να ζεσταθούν αλλά για να διαμαρτυθουν για το θάνατο του 20χρονου από πυρά ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Πέραμα. Για την υπόθεση αυτή κατηγορούνται 7 αστυνομικοί οι οποίοι αναμένεται να απολογηθούν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου.

Μετά το απογευματινό ολιγόλεπτο κλείσιμο του δρόμου, οι Ρομά επανέκαμψαν στο ίδιο σημείο, πριν τη λαχαναγορά, και μάλιστα με άγριες διαθέσεις. Το βράδυ ήταν επεισοδιακό, καθώς όταν έσπευσε στο σημείο όχημα της πυροσβεστικής υπηρεσίας από το Άργος για να σβήσει τις φωτιές, οι πυροσβέστες δέχτηκαν αναίτια επίθεση με πέτρες και ξύλα από τους διαμαρτυρόμενους, οι οποίοι σημειωτέον έχουν τοποθετήσει κάδους σκουπιδιών ως οδοφράγματα

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πυροσβεστικό όχημα αποχώρησε άμεσα από το σημείο, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός, πέρα από ελαφρές υλικές ζημιές.

Η αστυνομία για να διευκολύνει τους οδηγούς έχει στηθεί σε συγκεκριμένα σημεία του περιφερειακού και της παραλιακής και εκτρέπει την κυκλοφορία των αυτοκινήτων από παράδρομους μέχρι να ανοίξει και πάλι ο δρόμος που έχει προσωρινά κλείσει από τους Ρομά.

Σχόλια

Exit mobile version