home design

Πικρή νίκη για τον Διομήδη

Ο «εμφύλιος» εξελίχθηκε σε θρίλερ με τους «Λύκους» να μένουν εκτός European Cup.

Πάλεψε, νίκησε αλλά τελικά δεν κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του European Cup ο Διομήδης Άργους. Ο «εμφύλιος» εξελίχθηκε σε θρίλερ με τους «Λύκους» να κερδίζουν με 28-29, πληρώνοντας την ήττα στο πρώτο παιχνίδι όπου είχαν χάσει με διαφορά τεσσάρων τερμάτων (26-30) του πρώτου αγώνα, με την Δράμα να προκρίνεται στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Διομήδης είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά σε κανένα σημείο δεν κατάφερε να ξεπεράσει την διαφορά που χρειαζόταν για να πάει στην επόμενη φάση.

Πήρε προβάδισμα 28-26 στο 58’ με την Δράμα να παίζει με τον χρόνο και να μειώνει σε 27-28, χάνοντας μια απίστευτη ευκαιρία στο ίδιο λεπτό σε κενή εστία. Ο Διομήδης σκόραρε στο 1:10 και προηγήθηκε με 29-27, αλλά ο χρόνος που είχε δεν ήταν αρκετός για να βρει άλλα δύο τέρματα και να κάνει την μεγάλη ανατροπή. Αντίθετα η Δράμα σκόραρε 30’’ πριν το τέλος και είναι αυτή που συνεχίζει στην Ευρώπη.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ο Νίκολιτς με 9 γκολ, ενώ άλλα τόσα είχε ο Μάλλιος για τους Αργείτες.

ΔΡΑΜΑ – ΔΙΟΜΗΔΗΣ 28-29

ΔΡΑΜΑ: Τοζακίδης, Νίκολιτς 9, Τόσκας 6, Μπουγκαρίνοβιτς 4, Σίνα 4, Καφαντάρης 3, Παπαδόπουλος 2, Κοβογλανίδης, Κοτσαμαρίκογλου, Τορνικίδης, Τουνγκελίδης, Καλαϊτζίδης, Καβάζης, Δεμερτζίδης, Κουρτίδης, Κρανιώτης

ΔΙΟΜΗΔΗΣ: Τσερνικάου, Μάλλιος 9, Τζίμπουλας 7, Σεβέλεφ 3, Μούγιτς 4, Μούιτς 3, Αναγνωστόπουλος 1, Μάνθος 2, Ζιβάνια, Τσέζοβιτς, Χιόνης, Κωστούλας, Σαϊτιρλής, Πατασούρι, Κρεμαστιώτης, Ολιβέιρα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version