home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Η αστυνόμευση και η ασφάλεια στην Αργολίδα θέμα συζήτησης Ανδριανού-Θεοδωρικάκου

Ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και συζήτησαν κυρίως το θέμα των κλοπών σε εγκαταστάσεις ηλεκτρικής ενέργειας

Η αστυνόμευση και η ασφάλεια στο νομό Αργολίδας ήταν το κύριο θέμα συζήτησης του Γιάννη Ανδριανού με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον Υπουργό και συζήτησε μαζί του σημαντικά θέματα που αφορούσαν κυρίως τις κλοπές στα δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Ανδριανός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Στο πλαίσιο του διαρκούς μου ενδιαφέροντος για τα ζητήματα ασφάλειας και αστυνόμευσης στην Αργολίδα, επανέλαβα και στον νέο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκο την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας με προσωπικό και μέσα, την οποία έχω αναδείξει και με σειρά άλλων παρεμβάσεών μου.
Ακόμη, έθεσα στον Υπουργό το πρόβλημα των κλοπών μεταλλικών εξαρτημάτων από αντλιοστάσια και ανεμομίκτες, μετασχηματιστών του δικτύου μεταφοράς ηλεκτρικού ρεύματος, αλλά και καλωδίων φωτισμού οδικών κόμβων, οι οποίες δημιουργούν σοβαρό κίνδυνο για τους διερχόμενους οδηγούς και πεζούς, καθώς και το πρόβλημα των κρουσμάτων κλοπών σε αγρότες ακόμη και την ώρα που αυτοί εργάζονται στα χωράφια τους.
Ο Υπουργός με διαβεβαίωσε ότι θα συνεχιστεί η ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης», κατέληξε ο βουλευτής.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button