home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

55χρονη βρέθηκε κατακρεουργημένη στο Αιγάλεω: «Σκότωσε τη μάνα μου ο αδερφός μου» φώναζε ο γιος της

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για τη στιγμή της δολοφονίας της γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μέσα στο σπίτι της. Αναζητείται ο 20χρονος γιος της ως δράστης του στυγερού εγκλήματος.
Κορδέλα αστυνομίας

Οικογενειακό δράμα εκτυλίχθηκε στο Αιγάλεω, όταν μια 55χρονη βρέθηκε κατακρεουργημένη στο ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Βέροιας. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της ο 20χρονος γιος της.

«Ο αδελφός μου σκότωσε τη μητέρα μου» φώναξε ο μικρός γιος της 55χρονης, η οποία βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο ερευνώντας όλα τα ενδεχόμενα, ενώ αναζητούν και το κίνητρο του δράστη που μαχαίρωσε την 55χρονη.

Η οικογένεια, με πέντε παιδιά φέρεται ότι είχε χαμηλό εισόδημα και αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Ο πατέρας, με καταγωγή από το Πακιστάν, δεν βρίσκεται εν ζωή.

Ο γιος που αναζητείται φέρεται ότι σκότωσε τη μητέρα του με μαχαίρι και διέφυγε πηδώντας από το παράθυρο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι για αρκετό καιρό ήταν έγκλειστος σε ίδρυμα και δεν αποκλείεται να παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα.

«Ήμουν στο μπαλκόνι και άκουσα τον πιτσιρικά να λέει “σκότωσε την μάνα ο Α…”. Φώναζε “βοήθεια”. Τον ρώτησα πού πήγε ο Α… και μου απάντησε ότι πήδηξε από το μπαλκόνι. Πήρα αμέσως την αστυνομία. Μένω απέναντι εδώ και 20 χρόνια. Υπήρχαν συχνοί τσακωμοί», είπε ο γείτονας που ειδοποίησε την Αστυνομία.

Άλλος γείτονας ανέφερε πως «20 με 30 φορές το χρόνο ακούγαμε καβγάδες. Τόσο συχνά…», και πρόσθεσε ότι είχε κληθεί πολλές φορές η αστυνομία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis