home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: Γκρίνια στην εστίαση – Δεν τηρούν όλοι τα μέτρα;

Αθέμιτος ανταγωνισμός και αντιπαραθέσεις μεταξύ ιδιοκτητών εστιατορίων και καφέ – Ο Σύλλογος Εστίασης σε ρόλο μεσάζοντα για επίλυση διαφορών.

Δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα για κορωνοϊό και κάπνισμα από όλα τα καταστήματα στο Ναύπλιο. Αυτό αφήνει να εννοηθεί ο Σύλλογος Εστίασης Ναυπλίου «Το Ανάπλι», κάνοντας λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό που φέρνει γκρίνια και αντιπαραθέσεις ανάμεσα στους ιδιοκτήτες καφέ και εστιατορίων της πόλης, με αποτέλεσμα ο σύλλογος, σε ρόλο μεσάζοντα για επίλυση διαφορών, να πρέπει να παρεμβαίνει για τα αυτονόητα.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή του προς τα μέλη του:

«Αγαπητά μέλη, όπως γνωρίζετε εδώ και δύο εβδομάδες ισχύουν νέα πιλοτικά μέτρα για τους κλειστούς χώρους των καταστημάτων.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας υπενθυμίσουμε ότι:

  • Οι πελάτες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Ανήλικοι 12-17 ετών προσέρχονται με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος rapid-test έως 48 ώρες πριν την προσέλευσή τους και Ανήλικοι 4-11 ετών με δήλωση αρνητικού αποτελέσματος self-test έως 24 ώρες πριν την προσέλευσή τους.
  • Όπως ήδη γνωρίζετε ο αντικαπνιστικός νόμος είναι σε ισχύ.

Η μη τήρηση των ανωτέρω οδηγεί σε αθέμιτο ανταγωνισμό, με συνέπεια τη δημιουργία αντιπαραθέσεων μεταξύ των μελών, φέρνοντας το Σύλλογο στη δύσκολη θέση να παρεμβαίνει για τα αυτονόητα».

Ανακοίνωση σύλλογος εστίασης Ναυπλίου

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis