home design 800x400

Λουτράκι: Το ‘ριξε στο χορό ο Αυγενάκης υπό το βλέμμα βετεράνων παλαιστών

Στην τελετή έναρξης παγκόσμιων αγώνων πάλης ο υφυπουργός Αθκλητισμού.

Μια υπέροχη τελετή έναρξης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, του Δημάρχου Λουτρακίου κ. Γιώργου Γκιώνη, του Προέδρου της SportCamp AE (φορέας υλοποίησης των αγώνων) κ. Σπύρου Καραβούλη,του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Αναστάσιου Γκιολή, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού του Δήμου Λουτρακίου κ. Σάκη Παπαθανασίου, των αντιδημάρχων Λουτρακιόυ κ.κ. Τάσου Σακελλαρίου και Σωτήρη Πέρρα, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτη Πιτσάκη των θεματικών Αντιπεριφερειαρχών κ.κ. Κόρκα και Βυτινιώτη, των περιφερειακού συμβούλου κ. Σωτήρη Μουρίκη, του αντιδημάρχου Κορινθίων κ. Δημήτρη Μπίτζιου, και πλήθους δημοσιογράφων.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη διοργάνωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας πάλης για το 2021 όπου λαμβάνουν μέρος 750 αθλητές από 50 χώρες. Το παρών δίνουν ολυμπιονίκες, όπως ο Πολωνός Αντρέι Μπρόνσκι (τρία ολυμπιακά μετάλλια και πέντε παγκόσμια), παγκόσμιοι πρωταθλητές, ξένοι και Ελληνες. Επίσης θα αγωνισθεί ο Ηλίας Μπούκης (Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας)

Κορυφαία στιγμή ήταν ο χορός του Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη μαζί με τους χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου «Ιβυκος», οι οποίοι έδωσαν μια διαφορετική νότα στην τελετή, δείχνοντας στους αθλητές των ξένων χωρών, τι σημαίνει Ελλάδα.

Βεβαίως ο Υφυπουργός καταχειροκροτήθηκε για τις χορευτικές του ικανότητες.

Δείτε το σχετικό βίντεο του loutrakiblog.gr:

Σχόλια

Exit mobile version