home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Ελεύθερα κανάλια με επιδότηση για 12 περιοχές του Δήμου Επιδαύρου

Πώς μπορούν να αιτηθούν για την επιχορήγηση οι μόνιμοι κάτοικοι των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης και τι περιλαμβάνει αυτή. Όλη η διαδικασία.

Ο Δήμος Επιδαύρου ενημερώνει τους κατοίκους συγκεκριμένων περιοχών ότι μπορούν να αιτηθούν από 1 έως 15 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το ΦΕΚ Β 2539/14-6-2021, την επιχορήγηση για πρόσβαση σε προγράμματα των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

Ισχύει για μόνιμους κατοίκους των των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης (ΠΕΤΚ), Λυγουριό, Δήμαινα, Νέα Επίδαυρος, Άγιος Ανδρέας, Άγιος Νικόλαος Αδάμι, Γαλαναίικα, Δημοσιά, Επάνω Επίδαυρος, Κοκκινάδες, Κολιάκι, Χάνι Μερκούρη.

Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών μπορούν να αιτηθούν για την:

  • επίγεια ευρυεκπομπή
  • δορυφορική ευρυεκπομπή
  • σταθερή ή κινητή ευρυζωνική σύνδεση στο διαδίκτυο

Για τα παραπάνω ισχύουν:

  • χορήγηση και εγκατάσταση του απαραίτητου ευρυζωνικού εξοπλισμού όπου απαιτείται
  • 8 χρόνια πρόσβασης σε προγράμματα εθνικής και τοπικής εμβέλειας
  • 8 χρόνια εγγύησης εξοπλισμού και της εγκατάστασης του όταν αυτός απαιτείται
  • ελεύθερη επιλογή παρόχου

Διαδικασία Αίτησης για Δικαιούχους

Η αίτηση υποβάλλεται με πρωτοβουλία του ενδιαφερόμενου ηλεκτρονικά είτε από τον ίδιο είτε μέσω των εξουσιοδοτημένων χρηστών των Κ.Ε.Π., ύστερα από ταυτοποίησή του, μέσω σχετικής εφαρμογής (https://www.gov.gr/upourgeia/upourgeio-psephiakesdiakuberneses/psephiakes-diakuberneses/leukes-periohes) της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr).

Κατά την ηλεκτρονική υποβολή της αίτησης αντλούνται μέσω διαλειτουργικότητας από τις βάσεις δεδομένων του ΔΕΔΔΗΕ και της ΑΑΔΕ, τα στοιχεία της κύριας και μόνιμης κατοικίας του ενδιαφερόμενου, απλοποιώντας σημαντικά τη διαδικασία αξιολόγησης της αίτησης από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) των Δήμων.

Επικοινωνία

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο αρωγής χρηστών της δράσης Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 17:00 στο τηλέφωνο 215 215 7840 είτε μέσω email, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button