home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκηση

Αργολίδα: Αγωνιούν για τα λατομεία στο Λουκαΐτι

Τι ζητούν οι Παναγιώτης Αποστόλου, Τάσος Λάμπρου και Τάσος Τόκας, σχετικά με το θέμα των λατομείων της περιοχής.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων, Παναγιώτης Αποστόλου, Τάσος Λάμπρου και Τάσος Τόκας ζητούν με επιστολή τους, προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Α. Αντωνοπούλου, να τους ενημερώσει όσον αφορά την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, σχετικά με τον έλεγχο λειτουργίας των υφιστάμενων λατομείων και την αποκατάσταση των αδρανών, σε συνέχεια του αιτήματος των κατοίκων του Λουκαϊτίου. Παράλληλα, ζητούν απαντήσεις σχετικά με τις πράξεις στις οποίες έχει προβεί ο Δήμος Ερμιονίδας για το συγκεκριμένο θέμα των λατομείων.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν τα εξής:

«Κα. Πρόεδρε, ζητούμε ενημέρωση σε επίπεδο δημοτικού συμβουλίου, στην επόμενη συνεδρίαση μας από την διοίκηση του δήμου εάν η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου η οποία ψηφίστηκε την Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, κατόπιν προσκλήσεως με αρ. πρωτ. 2372/15-4-2021 , σχετικά με τον έλεγχο λειτουργίας των υφιστάμενων λατομείων σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις – τήρηση της άδειας λειτουργίας τους και πλήρη περιβαλλοντική αποκατάσταση αδρανών , έχει υλοποιηθεί από τις προβλεπόμενες υπηρεσίες.

Επίσης ποιες ήταν οι ενέργειες του δήμου , για την υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου;

Ποιά ήταν η σχετική ανάλογα υπηρεσιακή αλληλογραφία μεταξύ του δήμου μας , με τις αρμόδιες υπηρεσίες τόσο της Περιφέρειας Πελοποννήσου όσο και με τις υπηρεσίες της αποκεντρωμένης διοίκησης Πελοποννήσου , Δ. Ελλάδας και Ιονίου για την εφαρμογή στην πράξη της βούλησης του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς της βούλησης των κατοίκων του οικισμού Λουκαϊτίου της Τ.Κ Διδύμων οι οποίοι μας είχαν καταθέσει ανάλογο αίτημα με έγγραφο με αρ. πρωτ. 1861/1811 από 12/03/2021 με το οποίο και πήρατε την ανάλογη πρωτοβουλία να ήταν ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του δημοτικού μας συμβουλίου.

Κα Πρόεδρε

Η ενημέρωση μας είναι απαραίτητη , επί των ενεργειών της διοίκησης του δήμου, επί του συγκεκριμένου αιτήματος των κατοίκων Λουκαϊτίου και μέσω αυτής θα έχουμε την δυνατότητα όλοι μας αλλά και ιδιαίτερα οι υπογράφοντες του συγκεκριμένου εγγράφου – υποβολή αιτήματος , να εκτιμήσουν την σημερινή υφιστάμενη κατάσταση και το σημαντικότερο εάν υλοποιήθηκε στην πράξη η απόφαση του δημοτικού μας συμβουλίου.

Επίσης να αξιολογηθεί η δυνατότητα νέων ενεργειών και δράσεων στα πλαίσια υλοποίησης και εφαρμογής τόσο του αιτήματος των κατοίκων όσο και της βούλησης του δημοτικού συμβουλίου όπως αυτή εκφράστηκε με την απόφαση μας τον Απρίλιο του 2021».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button