home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Τι έκανε στην Καλαμάτα ο Γιώργος Παπανδρέου

Η ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για συμμετοχή του στις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Τι έκανε στην Καλαμάτα ο Γιώργος Παπανδρέου
O Γιώργος Παπανδρέου στην Καλαμάτα

Στην Καλαματα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου. Μάλιστα ο κ. Παπανδρέου επισκέφτηκε το Εστιατόριο Καννάς στη Μαρίνα Καλαμάτας.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να βρίσκεται ένα βήμα πριν ανακοινώσει τις οριστικές του αποφάσεις, σε σχέση με την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Εν αναμονή ανακοινώσεων

Το ενδιαφέρον για τις επόμενες κινήσεις του πρώην πρωθυπουργού είναι ιδιαίτερα ζωηρό. Οι προθέσεις του όμως, παραμένουν ένας γρίφος. Προς το παρόν, φαίνεται πως ζυγίζει τις καταστάσεις για το αν πράγματι θα κατέβει για να διεκδικήσει την ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ένα πιθανό σενάριο, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του, είναι πως σήμερα Δευτέρα ή την Πέμπτη ο κ. Παπανδρέου θα ανακοινώσει τις όποιες αποφάσεις του. Το σενάριο αυτό ενισχύει και η αποκάλυψη που έκανε η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κατερίνα Μπατζελή, την Κυριακή το βράδυ μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας, ότι σύμφωνα με την αίσθηση που έχει σήμερα, θα ανακοινώσει ο Γιώργος Παπανδρέου ότι κατεβαίνει να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος, ενώ εξέφρασε ανοιχτά την στήριξη της στο πρόσωπο του. Άλλωστε, σήμερα 18 Οκτωβρίου, δεν είναι μια τυχαία μέρα για το ΠΑΣΟΚ, καθώς συμπληρώνονται 40 χρόνια από την πρώτη κυβέρνηση που σχηματίστηκε.

Η αινιγματική ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός προχώρησε σε μια… αινιγματική ανάρτηση με αφορμή την νίκη του ΠΑΣΟΚ σαν σήμερα το 1981. Συγκεκριμένα έγραψε:


«Ημέρα νίκης του Ελληνικού λαού και της Δημοκρατίας. 18 Οκτώβρη 2021

Αφετηρία νέων αγώνων για να οικοδομήσουμε μια προοδευτική προοπτική, να οδηγήσουμε με σιγουριά τη χώρα σε ένα μέλλον με μεγάλες προκλήσεις, αλλάζοντας οριστικά τη μοίρα του Ελληνικού λαού».

H ανάρτηση του Γιώργου Παπανδρέου στο Facebook

Οι συζητήσεις του Γιώργου Παπανδρέου έως τώρα με τους υποψήφιους για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, αφορούν την ενότητα της παράταξης και την διασφάλιση των διαδικασιών.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis