home design 800x400
home design 1170Χ320

Προσοχή δεν τελείωσε η κακοκαιρία

Τι μας επιφυλάσσει ο «Μπάλλος» για το υπόλοιπο της ημέρας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Προσοχή δεν τελείωσε η κακοκαιρία
καιρικός χάρτης

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» θα έχει και συνέχεια, τουλάχιστον μέχρι τις βραδινές ώρες της Παρασκευής. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο κ. Νικόλαος Κουλάκης  στο forecastweather.gr, ο καιρός παρουσιάζει τις ακόλουθες διακυμάνσεις:

  • 12:00 έως 18:00 (+/- 2 ώρες) Βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες σε Αιτωλοακαρνανία και δυτική Πελοπόννησο, Βόρειο-ανατολική Πελοπόννησο και Βοιωτία – Φθιώτιδα – Βόρεια Εύβοια, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία – Δυτική Θράκη – Θρακικό και ανατολικό νότιο – ανατολικό Αιγαίο. Στα υπόλοιπα, με εξαίρεση τα βόρειοδυτικά όπου θα έχουν μερικά ανοίγματα, τοπικές μπόρες ή και μεμονωμένες καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές.
  • 18:00 έως 23:59 (+/- 2 ώρες) Βροχές και σποραδικές καταιγίδες όπου τοπικά θα είναι ισχυρές σε Δυτική και νότια Πελοπόννησο, Βοιωτία και βόρεια Εύβοια, Βόρειοδυτική Αττική, Χαλκιδική – Ανατολική Μακεδονία και δυτική Θράκη και Θρακικό, Ανατολικό-νότιοανατολικό Αιγαίο. Στα υπόλοιπα με εξαίρεση τα βόρειοδυτικά και τμήματα της Ηπείρου και της βόρειοδυτικής Θεσσαλίας και του Βορείου Ιονίου, τοπικές μπόρες ή και μεμονωμένες καταιγίδες.

– Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα πελάγη μέχρι 7 στο Ιόνιο και έως τοπικά 9 μποφόρ στο Αιγαίο. Από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια Ηπειρωτικά κυρίως τμήματα έως 7 μποφόρ.

– Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis