home design 800x400
home design 1170Χ320

Μεσσηνία: Τέσσερις συλλήψεις για κάνναβη

Σε αποθήκη στα Φιλιατρά είχε κρύψει 42χρονος τις φούντες

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Μεσσηνία: Τέσσερις συλλήψεις για κάνναβη

Τέσσερις συλλήψεις σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις έγιναν χθες Πέμπτη 14 Οκτωβρίου στη Μεσσηνία για κατοχή κάνναβης και τσιγαριλίκια. Μεταξύ των συλληφθέντων βρέθηκε κι ένας ανήλικος στην Καλαμάτα.

Συγκεκριμένα χθες Πέμπτη14.10.2021 το πρωί, αρχικά στα Φιλιατρά, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, συνελήφθη ένας 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του και σε παρακείμενη αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -20- γραμμαρίων.

Παράλληλα, στην Καλαμάτα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Τέλος, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 33χρονος και ανήλικος, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, αντίστοιχα.

Προανάκριση και στις τέσσερις περιπτώσεις διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis