home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΜεσσηνία

Kαλαμάτα: Θα δοθεί το όνομα του αδικοχαμένου διευθυντή στην Πτέρυγα της Covid-19

Πώς πέθανε ο Νίκος Γραμματικόπουλος - Βυθισμένη στο πένθος η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από το ξαφνικό θάνατο του γιατρού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου της Καλαμάτας αποφάσισε να δοθεί το όνομα του γιατρού πνευμονολόγου και Διευθυντή της Κλινικής Covid-19 της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας, Νίκου Γραμματικόπουλου, στην Πτέρυγα που στεγάζεται η Κλινική Covid-19.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας, στην σημερινή συνεδριασή του μετά τη θλιβερή αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Ιατρού Πνευμονολόγου και Διευθυντή της Κλινικής COVID19 της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, θέτει το θέμα ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και αφού έλαβε υπόψιν:

Την επιστημονική κατάρτιση, το ήθος, το κύρος και την πολυετή και ανιδιοτελή προσφορά του εκλιπόντος στο Εθνικό Σύστημα Υγείας,

Τον καθημερινό, επίμονο και αποτελεσματικό αγώνα του για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην κλινική COVID της Νοσηλευτική Μονάδας Καλαμάτας,

Την εκτίμηση, την καθολική αποδοχή και το σεβασμό, με τον οποίο τον αντιμετώπιζαν η διοίκηση του Νοσοκομείου, οι συνάδελφοί του, οι ασθενείς, οι συνδημότες μας και όλοι όσοι τον γνώριζαν,

Τη γενικότερη προσφορά του στην κοινωνία μας με την ιδιότητα του ανθρώπου, του Ιατρού και του ενεργού πολίτη,Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.

Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένειά του.

Να εκφωνήσει τον επικήδειο λόγο για την προσωπικότητα του εκλιπόντος η Διοικήτρια του Νοσοκομείου και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας.

Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του εκλιπόντος

Να καταθέσει στεφάνι στη σωρό του

Να δοθεί το όνομά του στην Πτέρυγα που στεγάζεται η Κλινική Covid-19.

Τον πρόδωσε η καρδιά του- Βαρύ το πένθος στο Νοσοκομείο

Η είδηση του θανάτου του ιατρού και διευθυντή της Κλινικής Covid-19, Νίκου Γραμματικόπουλου, κυριολεκτικά σόκαρε όσους εργάζονται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. Ακόμα πιο αγαπητός και σημείο αναφοράς για το Νοσοκομείο Καλαμάτας έγινε λόγω της θέσης που κατείχε το τελευταίο διάστημα, καθώς ήταν ο διευθυντής της Κλινικής Covid-19.

Από τα χέρια του πέρασαν όλο αυτό το διάστημα εκατοντάδες ασθενείς, με τον Νίκο Γραμματικόπουλο να έχει επιφορτιστεί το βάρος της Κλινικής.

Ο ίδιος δεν έδειξε λεπτό να φοβάται τον κορωνοϊό, από τον οποίο, μάλιστα, πριν από λίγους μήνες νόσησε, όμως τελικά τον πρόδωσε η καρδιά του, αφού είχε χρόνια προβλήματα, με τους συναδέλφους του να του ζητούν να προσέχει, κάτι που ο ανήσυχος ιατρός δεν δεχόταν να κάνει.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button