home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνία

Άργος: Τρικούβερτος καυγάς ζευγαριού – Άφησε την κοπέλα στα κρύα του λουτρού

Ο νεαρός οδηγός οργισμένος σταμάτησε το αυτοκίνητο και πέταξε έξω τη συνοδηγό, αφήνοντάς τη στη μέση του δρόμου, έξω από την πόλη.

Μαλλιά κουβάρια έγινε ένα ζευγάρι καθ’ οδόν από Άργος προς Στέρνα με αποτέλεσμα η γυναίκα να καταλήξει μόνη της μέση του δρόμου όταν ο άνδρας την κατέβασε από το αμάξι λίγο μετά την αντιπροσωπεία της Mercentes που υπάρχει στο σημείο.

Ο τρικούβερτος καυγάς φαίνεται πως είχε ξεκινήσει αρκετή ώρα πριν και μάλιστα έγινε αντιληπτός από οδηγούς που ακολουθούσαν.

Ο νεαρός με χειρονομίες και φωνές λογομαχούσε με τη συνοδηγό για αρκετά χιλιόμετρα, όπως αναφέρουν μαρτυρίες. Στο τέλος άφησε την κοπέλα …στα κρύα του λουτρού!

Τελικά η νεαρή βρέθηκε εκτός αυτοκινήτου, καθώς ο οδηγός οργισμένος σταμάτησε το όχημα, την κατέβασε καταμεσίς του δρόμου και συνέχισε την πορεία του μόνος.

Στη συνέχεια η γυναίκα σοκαρισμένη από τον άγριο τσακωμό άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Το αυτοκίνητο που ακολουθούσε σταμάτησε και ο οδηγός του κάλεσε την αστυνομία. Περιπολικό από το Άργος έφτασε στο σημείο και επιλήφθηκε του θέματος.

Η νεαρή κοπέλα αφού ηρέμησε, επιβιβάστηκε σε ένα ταξί και κίνησε για τον προορισμό της.

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση για τυχόν αξιόποινες πράξεις.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button