home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΗλεία

Πύργος: Εργαζόμενος δεν είχε κάνει ούτε rapid test

Συνελήφθη ο υπεύθυνος του καταστήματος.

Χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα (πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης) και ούτε να έχει κάνει το απαραίτητο rapid test, εργαζόμενος στην Ηλεία πήγε στη δουλειά του. Σε έλεγχο της Αστυνομίας, εντοπίστηκε ο κορωνο-παραβάτης και του επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ. Βαρύς ο πέλεκυς και για τον υπεύθυνο του καταστήματος που τον δέχθηκε για δουλειά χωρίς κανένα έγγραφο.

Αναλυτικότερα, συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στον Πύργο, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και να έχει επιτρέψει σε εργαζόμενο να παρέχει υπηρεσίες με φυσική παρουσία εντός της εγκατάστασης δίχως να είναι πλήρως εμβολιασμένος η νοσήσας και χωρίς να έχει υποβληθεί ως προβλέπεται στην διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου δύο φορές την εβδομάδα με την μέθοδο του μοριακού ελέγχου (PCR) ή με την χρήση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου κορωνοιού (Rapid Test).

Στον ιδιοκτήτη του καταστήματος επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας του καταστήματός του και στον εργαζόμενο διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button