home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζFeatured

Γαλατάς: Aπίστευτο περιστατικό bullying – Nεαροί εκβίαζαν 13χρονο μαθητή

Το παιδί έσπασε το πόδι του, απουσίασε από το σχολείο και τότε μίλησε στη μητέρα του για όσα ζούσε. Απειλούσαν την οικογένειά του και του έπαιρναν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ένα σοκαριστικό περιστατικό bullying και εκβιασμού αποκαλύπτεται στον Γαλατά Τροιζηνίας. Επί τρεις μήνες, νεαροί εξωσχολικοί έκαναν συστηματικά bullying και εκβίαζαν 13χρονο μαθητή της Α’ Γυμνασίου, απειλώντας τον ότι θα έκαναν κακό στην οικογένεια του, αν δεν τους έδινε χρήματα.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της μητέρας του παιδιού, ο 13χρόνος υπέφερε από το bullying και τους εκβιασμούς των νεαρών από τον Αύγουστο, ωστόσο η ίδια ενημερώθηκε, από το παιδί της, για το πρόβλημα, μόλις προσφάτως. Οι νεαροί εκφόβιζαν και εκβίαζαν τον 13χρονο, αποσπώντας του χρήματα, με το μεγαλύτερο ποσό να είναι 150 ευρώ.

Μάλιστα, όπως γράφει το saronicmagazine, που επικοινώνησε με την οικογένεια, πρόσφατα οι νεαροί ανάγκασαν το αγόρι να πηδήξει από ένα κοντέινερ, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του. Μέρες μετά το ατύχημα, το παιδί δεν πήγε στο σχολείο του, με αποτέλεσμα οι καθηγητές να ενημερώσουν τη μητέρα του παιδιού και εκείνη να το αναζητήσει, εντοπίζοντάς το μακριά από το σχολείο, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, με τον 13χρονο να της εξομολογείται τα όσα είχε περάσει.

Στη συνέχεια η μητέρα του παιδιού κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα του Γαλατά και οι αστυνομικοί εντόπισαν τους φερόμενους ως δράστες και διεξήγαγαν προανάκριση για την υπόθεση.

Όπως δήλωσε η μητέρα του μαθητή, ο διοικητής και το προσωπικό του Α.Τ. Γαλατά χειρίστηκαν άριστα και με λεπτότητα την υπόθεση, χαρίζοντας στον 13χρονο ξανά το αίσθημα της ασφάλειας, «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς με όλη μου την καρδιά, που βοήθησαν και έφεραν ξανά την ηρεμία στο παιδί μου» είπε η μητέρα του αγοριού.

Η ίδια μάλιστα είπε ότι ο 13χρονος δεν ήταν ο μοναδικός μαθητής που είχε πέσει θύμα bullying από την ομάδα των… νταήδων.

Η υπόθεση θα ακολουθήσει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ετοιμάζεται η σχετική δικογραφία.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button