home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑρκαδίαΑυτοδιοίκηση

Νίκας: Και για τις 4 φυλακές θα τα πούμε όλα – Μην βάζετε στην κουβέντα το επώνυμο Λιγνάδης

Τι είπε ο Περιφερειάρχης για το ζήτημα που αφορά τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας για θεατρική παράσταση που παρουσιάστηκε προ ημερών στις φυλακές της Τρίπολης.

Το ζήτημα που αφορά τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας για θεατρική παράσταση που παρουσιάστηκε προ ημερών στις φυλακές της Τρίπολης τέθηκε από παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί διεξοδικά στο αμέσως επόμενο περιφερειακό συμβούλιο, όμως ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έδωσε μια πρώτη απάντηση.

«Ο Διευθυντής Φυλακών Τρίπολης ζήτησε οικονομική στήριξη και δώσαμε 1.200 ευρώ. Μη βάζετε στην κουβέντα το επώνυμο Λιγνάδης. Όλα τα άλλα είναι πολιτικά παιχνίδια», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Τα θέματα προβολής ή προπαγάνδας τα ξέρω πολύ καλά. Τα αντιλαμβάνομαι.

Η Περιφερειακή αρχή ποτέ δεν προώθησε θέμα ή δεν έδωσε την αιγίδα σε εκδηλώσεις – Λιγνάδης. Και να μην το λέτε, σας παρακαλώ πάρα πολύ.

Ο Διευθυντής Φυλακών Τρίπολης ζήτησε αιγίδα και οικονομική στήριξη από την Περιφέρεια για σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Δεν ξέρω πως συνδέετε τα δύο πράγματα. Εγώ προφανώς και για τις φυλακές Τρίπολης και για τις φυλακές Κορίνθου και για τις φυλακές Τίρυνθας ως Περιφερειακή αρχή έκανα το καθήκον μου.

Να φέρετε το θέμα να το συζητήσουμε, αλλά να μη βάζετε το επώνυμο Λιγνάδης, υπονοώντας ότι η Περιφέρεια για το συγκεκριμένο υπόδικο, έδωσε χρήματα για να στήσει παράσταση.

Σε επίσημο έγγραφο δημοσίας υπηρεσίας, όπως είναι οι φυλακές, υπήρξε ανταπόκριση με 1.200 ευρώ περίπου. Όλα τα άλλα είναι πολιτικά παιχνίδια. Θα τα πούμε αναλυτικά μεθαύριο και για τις 4 φυλακές».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button