home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΚοινωνίαFeatured

Άργος: Σκάγια σε Ανδριανό από 790 κυνηγούς

Μύνημα δυσαρέσκειας προς τον κυβερνητικό βουλευτή της Αργολίδας από τον κυνηγετικό σύλλογο Άργους.

Με ανοιχτή επιστολή προς τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό αποφάσισε ο Κυνηγετικός σύλλογος του Αργους να εκφράσει την δυσαρέσκειά του για την στάση που τήρησε κατά την διάρκεια του Νομοσχεδίου που πέρασε η Κυβέρνηση για τα ζώα συντροφιάς, με το οποίο διαφωνούν οι κυνηγοί ανά την Ελλάδα, αναφορικά με συγκεκριμένες διατάξεις.

Στην επιστολή τους προς το βουλευτή οι κυνηγοί αναφέρουν τα ακόλουθα:

«Mε την παρούσα επιστολή ο Κυνηγετικός Σύλλογος Άργους εκπροσωπώντας 790 Κυνηγούς-Κυνόφιλους Έλληνες πολίτες εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά τους Κυνηγούς της Ελλάδας, ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Διατηρήθηκε στο ακέραιο ο τιμωρητικός χαρακτήρας του Νομοσχεδίου εναντίον των Κυνηγών, μια απαράδεκτη διάκριση, στο πλαίσιο της ισονομίας των πολιτών, ως μοναδική κατηγορία ιδιοκτητών σκύλων που έχουν εξαντλητικές κυρώσεις. Κύριε βουλευτή με την ψήφο σας επί του νέου νόμου, σημαίνει ότι οι Έλληνες Κυνηγοί αλλά και οι κυνηγοί – Κυνόφιλοι της εκλογική σας περιφέρειας είναι ανεπιθύμητοι ή ότι ψηφίσατε χωρίς να γνωρίζετε τι ψηφίζετε.

Η κυνηγετική οικογένεια που αριθμεί περί τους 190.000 Έλληνες πολίτες λειτουργεί στο πλαίσιο των θεσμών και εκφράζει σε κάθε ευκαιρία αυτή την δυσαρέσκεια. Αν εσείς ακολουθήσατε την κομματική πειθαρχεία και δεν ψηφίσατε κατά συνείδηση οι Έλληνες κυνηγοί έχουν μνήμη και θα ακολουθήσουν την κυνηγετική συνείδηση στο μέλλον».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button