home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Με ποιον πήγε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Ναύπλιο

Ερωτικό διήμερο με τον Κωνσταντίνο Δανιά – Τι έγραψε η γνωστή παρουσιάστρια για την ανάβαση στο Παλαμήδι – Δείτε βίντεο.
Ιωάννα Μαλέσκου Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο εθεάθη πριν λίγες μέρες η Ιωάννα Μαλέσκου, μόνο που δεν ήταν μόνη, αλλά μαζί με τον Κωνσταντίνο Δανιά. Η ξανθιά παρουσιάστρια φέρεται να είναι σε σχέση με τον εκπαιδευτή σκύλων, ωστόσο κανένας από τους δύο δεν έχει παραδεχτεί το ειδύλλιο.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάνου στην On Time, οι δυο τους πέρασαν ένα ρομαντικό διήμερο στο Ναύπλιο, ενώ ανέβηκαν στο Παλαμήδι από τα σκαλιά απολαμβάνοντας τη μαγική θέα.

«Παλαμήδι: Γοητεία αφ’ υψηλού. Τελικά το να ανέβεις σκαλί-σκαλί στο Παλαμήδι (είναι άλλωστε και 913!) σε διδάσκει πολλά. Αφενός δοκιμάζεις τις αντοχές σου. Αφετέρου διαπιστώνεις με τη συγκλονιστική θέα από ψηλά που σε δικαιώνει , ότι στη ζωή μόνο αν προσπαθήσεις, μόνο αν κουραστείς και πας βήμα-βήμα τη φορά. Μόνον τότε όλα όσα «χτίζεις» μπορούν να έχουν διάρκεια και να αντέξουν στο χρόνο και στα “χτυπήματα” του αέρα, του καιρού και των… γυρισμάτων του», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στο Instagram.

Και συμπλήρωσε: «Ίσως το ομορφότερο φυσικό “παράθυρο” που έχω δει και που απλά τα λόγια περιττεύουν. Η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα. Δε φυλακίζεται όσο κι αν περιφρουρείται. Στο ανεπιτήδευτα αληθινό. Στο ελεύθερο. Στο σικ κι όχι στο σικέ. Κι αν… οι κορυφές είναι μοναχικές, “μαζί” θα πάμε παντού».

Εκεί, τους συνάντησε ο φύλακας του Παλαμηδίου, ο Σπύρος που τους βρήκε πολύ ταιριαστούς, αλλά όπως πρόσθεσε στα σχόλια στα social media (τα οποία εξαφανίστηκαν) είναι και ένα πολύ ευγενικό ζευγάρι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία λατρεύει το Ναύπλιο, φωτογραφήθηκε από τον αγαπημένο της, ενώ ήταν πολύ προσεχτικοί όταν περπατούσαν ανάμεσα σε κόσμο ώστε να μην τραβήξουν πολύ τα βλέμματα του κόσμου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis