home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΟικονομίαFeaturedFirst Featured

Manufacturing Excellence Awards 2021: Βραβείο για τη ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε στην κατηγορία «Βέλτιστη Οργάνωση Παραγωγής»

Πώς η καινοτόμα επιχείρηση ηλιακών συλλεκτών με έδρα την Αργολίδα κατάφερε εν καιρώ πανδημίας να αυξήσει πωλήσεις και εξαγωγές, επεκτείνοντας ακόμα περισσότερο τις δραστηριότητές της εμπορικά και παραγωγικά.

Την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Manufacturing Excellence Awards 2021, στο κτήμα Καλλίστη στο Μαρκόπουλο, από την Boussias Communications, με μία διάκριση για επιχείρηση με έδρα την Αργολίδα.

H ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε ως μία εξωστρεφής, καινοτόμα και δυναμική εταιρεία, διατηρώντας την ηγετική της θέση παγκοσμίως στην παραγωγή ηλιακών συλλεκτών, κατέκτησε το Bronze βραβείο για την «Βέλτιστη οργάνωση παραγωγής» στην ενότητα «Διοίκηση Εργοστασίου».

Βράβευση Δήμας Α.Ε.Β.Ε (4)

Σε περίοδο βαθιάς οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, με ραγδαίες αυξήσεις στις τιμές των βιομηχανικών πρώτων υλών και με την ταυτόχρονη κατάρρευση των εφοδιαστικών αλυσίδων σε παγκόσμιο επίπεδο, η ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε ήταν σε ετοιμότητα και αύξησε τα επίπεδα του OnTimeInFull Delivery (OTIF) στο 96% για το 2020.

Επιπλέον, παρατηρήθηκε αύξηση των πωλήσεων, των εξαγωγών και διαχείριση περισσότερων τελικών προϊόντων, χωρίς να αυξηθούν ανάλογα τα αποθέματα σε πρώτες ύλες. 

Βράβευση Δήμας Α.Ε.Β.Ε (2)

Η πανδημία συνοδευόμενη από την κατάρρευση των παραδόσεων των υλικών και την άνοδο των τιμών, βρήκε την ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε προετοιμασμένη·συνεπώς, όχι μόνο διατήρησε την θέση της, αλλά επεκτάθηκε ακόμη περισσότερο εμπορικά και παραγωγικά.

Ακολουθώντας ένα απόλυτα εξελιγμένο σύστημα παραγωγής, η ΔΗΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε διατηρεί τον ηγετικό της τίτλο ως η πιο αξιόπιστη εταιρεία, σε παγκόσμιο επίπεδο, στον τομέα του Solar Thermal Industry.

Βράβευση Δήμας Α.Ε.Β.Ε (3)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button