home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Σπάρτη: Ποδηλάτης στην 32η Σπαρτακιάδα ο Αμερικανός πρέσβης

Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από το Παναθηναϊκό Στάδιο και κατέληξαν στο Άγαλμα του Λεωνίδα
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΣΠΑΡΤΑΚΙΑΔΑ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 32η ποδηλατική Σπαρτακιάδα και ο αγώνας ποδηλασίας στο Ξηροκάμπι Λακωνίας. Η διοργάνωση της εκδήλωσης έγινε από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών το Σάββατο 2.10.2021 και δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλοι οι ποδηλάτες – μέλη της ΠΕΠΑ, και μη μέλη σύμφωνα με την διαδικασία προκρισης, που έχει ορίσει η ΠΕΠΑ.

Ανάμεσα στους ποδηλάτες, ήταν και ο Αμερικανός Πρέσβης Τζέφρι Πάιατ, που τίμησε με τη συμμετοχή του τη Σπάρτη, τον Λεωνίδα, τους 300 και τα 2.500 χρόνια απ’ τη μάχη των Θερμοπυλών.

Οι ποδηλάτες, ξεκίνησαν απ’ την Αθήνα στις 07:30 πμ. εμπρός από το Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) και τερμάτισαν στο Άγαλμα Λεωνίδα εμπρός από το Εθνικό Στάδιο Σπάρτης.

Η Σπαρτακιάδα, γίνεται πάντα, μετά το Σπάρταθλο. Ο Αμερικανός πρέσβης, έχει και στο πρόσφατο παρελθόν λάβει μέρος στην Σπαρτακιάδα. Ο αγώνας έγινε κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες.

Μέχρι την πρώτη στάση ανασυγκρότησης (Κόρινθος), όλοι οι συμμετέχοντες πήγαιναν σε ελεγχόμενο ρυθμό, ενώ ακολούθησε υποχρεωτική στάση 15 λεπτών, στο 76ο χλμ. (πρώτο σημείο ανεφοδιασμού).

Κατόπιν δόθηκε ελεύθερο κίνησης για τους συμμετέχοντες, «εν κινήσει» στην Π.Ε.Ο. Κορίνθου – Άργους κοντά στη διασταύρωση της Ακροκορίνθου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis