home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Εγκαίνια για το κολυμβητήριο Άργους: Καμπόσος, Αυγενάκης, Νίκας έκοψαν την κορδέλα

Ο προϋπολογισμός του κλειστού κολυμβητηρίου ανήλθε σε 1.722.305 ευρώ και η χρηματοδότηση προήλθε από ίδιους πόρους του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Εγκαίνια κολυμβητήριο Άργους (4)

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του κλειστού δημοτικού κολυμβητηρίου στο Αργος, το απόγευμα σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου. Ο προϋπολογισμός του έργου ανήλθε σε 1.722.305 ευρώ και η χρηματοδότηση προήλθε από την ΣΑΤΑ του Δήμου Αργους – Μυκηνών.

Στην τελετή των εγκαινίων και τον αγιασμό από τον μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο, μετείχαν επίσης, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αργους – Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, οι υφυπουργοί Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Ταγαράς αρμόδιος για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, ο βουλευτής Γιάννης Ανδριανός, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος και οι θεματικοί ομόλογοί του Αθλητισμού Γιάννης Μαντζούνης και Πρόνοιας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι κ.α.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας παρέστη στην τελετή των εγκαινίων και απεύθυνε χαιρετισμό κατά τον οποίο συνεχάρη την δημοτική Αρχή και τόνισε ότι είναι σημαντικό να υλοποιούνται τέτοιου είδους έργα που αγκαλιάζουν τη νεολαία και παράλληλα συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του πληθυσμού της περιοχής.

Εγκαίνια κολυμβητήριο Άργους (1)
Εγκαίνια κολυμβητήριο Άργους (6)
Εγκαίνια κολυμβητήριο Άργους (2)
Εγκαίνια κολυμβητήριο Άργους (3)
Εγκαίνια κολυμβητήριο Άργους (4)
Εγκαίνια κολυμβητήριο Άργους (5)

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis