home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Υπέρ Ζαχαριά ο Ανδρέας Σαρρής

Τοποθέτηση του Α. Σαρρή για την ανάδειξη της νέας Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αργολίδας

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Υπέρ Ζαχαριά ο Ανδρέας Σαρρής
deep argolidas

Υπέρ της Υποψηφιότητας του κ. Παναγιώτη Ζαχαριά για την θέση του προέδρου της Δ.Ε.Ε.Π. (παλιά Ν.Ο.Δ.Ε) τίθεται με επιστολή του ο κ. Ανδρέας Π. Σαρρής, υποψήφιο μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. και υποψήφιος σύνεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

sarris andreas
Ανδρέας Παν. Σαρρής

“Στις 24 Οκτωβρίου 2021 τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας , καλούνται  να αναδείξουν νέες διοικήσεις και νέους ανθρώπους, αξιοποιώντας παράλληλα την εμπειρία των παλαιών για τις  Δ.Ε.Ε.Π. και τις ΔΗΜ.Τ.Ο. της  Αργολίδας

Ο καθημερινός αγώνας της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο της Πατρίδας μας από το τέλμα και την καταστροφή που είχε δημιουργήσει το συνονθύλευμα της κυβέρνησης συριζα/ανελ δεν πρέπει να αφήνει κανέναν μας αδιάφορο.

Πριν λίγες ώρες ο φίλος Παναγιώτης Ζαχαριάς έθεσε τον εαυτό του και  πάλι στην πρώτη γραμμή θέτοντας την υποψηφιότητα του ως Πρόεδρος  Δ.Ε.Ε.Π. Αργολίδας.

Χαιρετίζω την υποψηφιότητα του Παναγιώτη αφού τον θεωρώ τον πιο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ γι αυτή την θέση.

Έτσι και εγώ με την σειρά μου δηλώνω παρών στην προσπάθεια του Παναγιώτη καταθέτοντας την υποψηφιότητα μου για μέλος της Δ.Ε.Ε.Π. Αργολίδας και για σύνεδρος στο επόμενο συνέδριο της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Κλείνοντας καλώ όλα τα μέλη της παράταξης μας να συμμετάσχουν ενεργά στις εσωκομματικές διαδικασίες στις 24 Οκτωβρίου 2021 για να συνεχίσουμε όλοι μαζί την ανάπτυξη της χώρας μας και του τόπου πας με κυβέρνηση την Νέα Δημοκρατίας”.

Σχόλια

nd click 300x250 4
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis