home design 800x400
home design 1170Χ320

Κυπαρισσία: Eνώπιον της Δικαιοσύνης ο Ρουμάνος που φέρεται να τσιμέντωσε τη σύντροφό του (Βίντεο)

Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται και εμμένει στην αθωότητά του. Ζήτησε και πήρε προθεσμία για τη Δευτέρα.
Κυπαρισσία εισαγγελέας δολοφονία Μόνικας

Στην Κυπαρισσία βρίσκεται ο 39χρονος Ρουμάνος, βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της άτυχης 42χρονης Μόνικα Γκιους, η σορός της οποίας βρέθηκε «τσιμεντωμένη» στην αυλή του σπιτιού τους στην Κυπαρισσία.

Ο 39χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου στις Ολλανδικές αρχές, μετά την έκδοση του στη χώρα μας χθες το βράδυ οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. Το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε στο Εφετείο Καλαμάτας για να εκτελεστεί το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και λίγο πριν τις 11 το πρωί έφτασε στα δικαστήρια της Κυπαρισσίας για να παρουσιασθεί ενώπιον εισαγγελέα και ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στη συνέχεια ενώπιον της ανακρίτριας, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί στις 11 το πρωί της Δευτέρας. Να σημειωθεί ότι δεν παρέστη στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την εκπροσώπησή του.

Να θυμίσουμε ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του για Ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Ο ίδιος πάντως αρνείται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Βασίλη Νουλέζα, ο κατηγορούμενος εμμένει στην αθωότητά του, ενώ θα ζητήσει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Η 42χρονη Μόνικα Γκιους, είχε εξαφανισθεί το Φεβρουάριο και βρέθηκε την 1η Σεπτεμβρίου θαμμένη και τσιμεντωμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμενε στην Κυπαρισσία. Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες της Αστυνομίας στράφηκαν στον 39χρονο τότε σύντροφό της, ενώ άμεσα εκδόθηκε και διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο: gargalianoionline.gr

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis