home design 800x400
home design 1170Χ320

Ποιος θα ανακαινίσει το κτήριο της πυροσβεστικής στο Ναύπλιο

Στον αέρα ο διαγωνισμός της Π.Ε. Αργολίδας για την επισκευή, συντήρηση και διαμόρφωση του κτιρίου της Πυροσβεστικής Ναυπλίου. Πόσο θα κοστίσει το έργο.
Απρόκλητη επίθεση σε μητέρα με το παιδί της στο κέντρο του Ναυπλίου

Σε καλό δρόμο βρίσκεται η διαδικασία για την εκκίνηση των εργασιών στις κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζουν την πυροσβεστική υπηρεσία στο Ναύπλιο, ένα κτήριο παλιό που χρειάζεται ανακαίνιση. Η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, προκήρυξε, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 1102/2021 (ΑΔΑ:6ΧΖΜ7Λ1-1ΞΜ) Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ανοικτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.), για την σύναψη δημόσιας σύμβασης του έργου: «ΕΠΙΣΚΕΥΗ- ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ- ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ (ΠΥ) ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ».

Η εκτιμώμενη αξίας του έργου είναι 500.000 ευρώ (με Φ.Π.Α.)

Το έργο αποτελείται από την κατηγορία εργασιών: Οικοδομικά με προϋπολογισμό: 403.037.14 € (δαπάνη Εργασιών, Γ.Ε.+Ο.Ε, απρόβλεπτα).

Προσφέρεται ελεύθερη, πλήρης, άμεση και δωρεάν ηλεκτρονική πρόσβαση στα έγγραφα της σύμβασης στον ειδικό, δημόσια προσβάσιμο, χώρο “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr, για τον ηλεκτρονικό διαγωνισμό με συστημικό κωδικό 183328 καθώς και στην ιστοσελίδα της αναθέτουσας αρχής (www.ppel.gov.gr).

Οι προσφορές υποβάλλονται από τους ενδιαφερομένους ηλεκτρονικά, μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr του ΕΣΗΔΗΣ, ως ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 18/10/2021 Ημέρα: Δευτέρα και ώρα λήξης των προσφορών ορίζεται η 10:00 π.μ.

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis