home design 800x400
home design 1170Χ320

Ο κορωνοϊος επισκέφτηκε τη Μαριέττα Γιαννάκου

Η Λάκωνας πολιτικός φαινόταν μια χαρά λίγες μέρες πριν βρεθεί θετική, κατά τη βράβευσή της στο Ναύπλιο.

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μαριέττα Γιαννάκου. Η Ελληνίδα γιατρός και πολιτικός έχει μπει σε καραντίνα και έχει ήπια συμπτώματα, όπως δήλωσε η ίδια στο protothema: «Δεν ξέρω πού κόλλησα, μάλλον σε κάποια εξωκοινοβουλευτική μου δραστηριότητα», είπε.

Η Μαριέττα Γιαννάκου που κατάγεται από το Γεράκι Λακωνίας είχε αποφασίσει να κάνει και την τρίτη δόση του εμβολίου, ωστόσο την πρόλαβε ο ιός. Μάλιστα είχε κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 10 Μαϊου. «Αν και εμβολιασμένη δυστυχώς κόλλησα. Δεν πειράζει θα το περάσουμε κι αυτό. Τα συμπτώματα είναι ήπια» συμπλήρωσε.

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε, καθώς πριν λίγες μέρες, και συγκεκριμένα την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, φαινόταν μια χαρά στην υγεία της όταν παρευρέθηκε σε εκδήλωση στο Ναύπλιο, όπου και βραβεύτηκε από την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Ναύπλιο 4 1
Από την πρόσφατη εκδήλωση βράβευσής της στο Ναύπλιο.

Να σημειωθεί πως τον Ιούνιο η Μαριέττα Γιαννάκου είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο Ναυπλίου με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, ενώ χρειάστηκε η διακομιδή της στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα για περαιτέρω νοσηλεία.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis