Ραντεβού στον υγρότοπο Ναυπλίου-Νέας Κίου

Η γνωριμία με τον υγρότοπο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή από τις 10:00 έως τις 12:00 στην παραλιακή Ναυπλίου-Νέας Κίου.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ραντεβού στον υγρότοπο Ναυπλίου-Νέας Κίου

Κάθε χρόνο, το πρώτο σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου, διοργανώνεται στην Ευρώπη η Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών (EuroBirdwatch).Οι Φίλοι του υγρὀτοπου Ναυπλίου-Νέας Κίου συμμετέχουν στην Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών και σας καλούν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου σε μια γνωριμία με τα πουλιά του υγρότοπου.

Η γνωριμία θα γίνει από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι και ο τόπος συνάντησης είναι η παραλιακή Ναυπλίου-Νέας Κίου, απέναντι από το πυρηνελαιουργείο ΕΛΣΑΠ.

Όπως αναφέρουν στην πρόσκλησή τους οι Φίλοι του υγρὀτοπου Ναυπλίου-Νέας Κίου:

«Ελάτε να μιλήσουμε για την αξία του υγροτόπου μας, να εντοπίσουμε προβλήματα και κινδύνους, αλλά και να παρατηρήσουμε μαζί την ορνιθοπανίδα της περιοχής, σε μια περίοδο που τα πουλιά μεταναστεύουν από το βορρά προς το νότο, διαλέγοντας και τον δικό μας υγρότοπο για ενδιάμεση στάση».

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει και εκπρόσωπος της Ορνιθολογικής Εταιρείας.

Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών στη Νέα Κίο.
Φωτογραφία: Oι Φίλοι του υγρoβιότοπου Ναυπλίου-Νέας Κίου

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis