home design 800x400
home design 1170Χ320

Μια Optasia στο λιμάνι του Ναυπλίου

Σε ποιον ανήκει το εντυπωσιακό mega yacht που έδεσε το βράδυ της Τετάρτης στο Ναύπλιο.

|

Χρόνος ανάγνωσης

2 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Μια Optasia στο λιμάνι του Ναυπλίου
Γιοτ optasia στο Ναύπλιο 29 9 2021 (2)

Την εποχή του κορωνοϊού, η ζήτηση των mega yachts έχει χτυπήσει «κόκκινο» καθώς οι πλουσιότεροι άνθρωποι του πλανήτη έχουν επιλέξει να βρίσκονται σε …καραντίνα πάνω στα καταστρώματα πολυτελών θαλαμηγών, μη χάνοντας βέβαια την ευκαιρία να επισκέπτονται τα μέρη που έχουν επιλέξει με τα ανάλογα μέτρα προστασίας.

Ήδη το Optasia, ένα από τα πολυτελή σκάφη του εφοπλιστή Πάρη Δράγνη, βρίσκεται στο Ναύπλιο, έχοντας δέσει στο «Π» του λιμανιού. Το 85μετρο σκάφος με τις 11 καμπίνες του, κατασκευάστηκε το 2018 και συνδυάζει την πολυτέλεια με την καινοτομία, τη δύναμη με την κομψότητα και την αρμονία με την τεχνολογία. Φέρει σημαία Μάλτας.

Το 2019 το yacht «M/Y O ‘Optasia» φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του «Boat International» με τίτλο «Η Ελληνίδα θεά».

Celebrity ή οικογενειακή υπόθεση;

Η Golden Yachts στην οποία ανήκει το εντυπωσιακό σκάφος, είναι η εταιρία που ίδρυσε ο εφοπλιστής Πάρης Δράγνης το 1996 με όραμα να ενισχύσει τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό, προσφέροντας όλες τις ανέσεις που απαιτούν οι ανά τον κόσμο celebrities, γεγονός που κατάφερε, αφού, μεταξύ άλλων, διαθέτει έναν στόλο από θαλαμηγούς, με ονόματα όπως «O’ Pari», «O’ Natalina», «O’ Neiro», «O’ Ceanos» και πολλά άλλα, στα οποία έχουν ταξιδέψει και έχουν φιλοξενηθεί αρχηγοί κρατών, γαλαζοαίματοι, σταρ από την Ντέμι Μουρ ως τον Τζον Μπον Τζόβι και τις Καρντάσιαν.

Άλλωστε η λατρεία του αυτοδημιούργητου εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της ναυτιλιακής εταιρίας Goldenport, η οποία από το 2006 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, είναι η θάλασσα.

Αν και τα περισσότερα σκάφη της εταιρίας νοικιάζονται και κάποια από αυτά τα θέλουν να πωλούνται, ο Πάρης Δράγνης αλλά και μέλη της οικογένειάς του, όπως οι δύο γιοι του, χρησιμοποιούν στις μετακινήσεις και στις διακοπές τους στα ελληνικά νησιά τις θαλαμηγούς «Ο’ Ptasia» και «Ο’ Mathilde». Είναι άραγε κάποιος από αυτούς στο λιμάνι του Ναυπλίου απόψε;

Γιοτ optasia στο Ναύπλιο 29 9 2021 (3)
Φώτο: anagnostis
Γιοτ optasia στο Ναύπλιο 29 9 2021 (1)
Φώτο: anagnostis

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis