Aντιπλημμυρικά έργα καθαρισμού ρεμάτων σε Γκάτζια και Αμαριανό

Επικοινωνία Ανδριανού με Νίκα και Μαλτέζο, προκειμένου να προληφθούν καταστροφές από ενδεχόμενες έντονες βροχοπτώσεις μετά και την πυρκαγιά στο όρος Αραχναίο το περασμένο καλοκαίρι.

Υπεγράφη ήδη η απευθείας ανάθεση για το έργο του καθαρισμού των ρεμάτων σε Γκάτζια και Αμαριανό, προκειμένου να προληφθούν καταστροφές από ενδεχόμενες έντονες βροχοπτώσεις, σύμφωνα με τον Βουλευτή Αργολίδας, Γιάννη Ανδριανό.

Ο βουλευτής Αργολίδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σε επικοινωνία που είχα με τον Περιφερειάρχη Αργολίδας κ. Νίκα και τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Αργολίδας κ. Μαλτέζο συζητήσαμε την αναγκαιότητα της έγκαιρης υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων καθαρισμού των ρεμάτων σε Γκάτζια και Αμαριανό, προκειμένου να προληφθούν καταστροφές από ενδεχόμενες έντονες βροχοπτώσεις μετά και την πυρκαγιά στο όρος Αραχναίο το καλοκαίρι που πέρασε. Ο Περιφερειάρχης και ο Αντιπεριφερειάρχης με διαβεβαίωσαν σχετικά ότι ήδη υπεγράφη η απευθείας ανάθεση για το έργο του καθαρισμού των ρεμάτων».

Σχόλια

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
logo deyaarm
deyan banner
newsletter banner anagnostis