home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΚορινθίαFeatured

Κόρινθος: 20 μηνών μωρό διασωληνωμένο στη ΜΕΘ με κορωνοϊό

Συναγερμός στο Νοσοκομείο Κορίνθου - Ποια είναι η κατάσταση με τα κρούσματα και τις νοσηλείες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στο Νοσοκομείο Κορίνθου εισήχθη νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ένα μωρό 20 μηνών με έντονα συμπτώματα κορωνοϊού. Οι γιατροί θεώρησαν κρίσιμη την κατάστασή του και έτσι δόθηκε εντολή διασωλήνωσης.

Το μωρό είναι από την ευρύτερη περιοχή του δήμου Σικυωνίων, σύμφωνα με πληροφορίες.

Πρόκειται για το πρώτο περιστατικό διασωλήνωσης μωρού στο Νοσοκομείο Κορίνθου, και γενικά σε νοσοκομείο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με την ελπίδα να πάνε όλα καλά.

Κρούσματα και νοσηλείες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε 100 ανήλθαν τα συνολικά κρούσματα covid-19 που καταγράφηκαν σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Υψηλός εξακολουθεί να παραμένει ο αριθμός των νοσηλειών, οι οποίες αυξάνονται και πάλι. Ο αριθμός των συνολικά προσβληθέντων από την αρχή της πανδημίας να φθάνει πλέον τους 22.736.

Αναλυτικά, σήμερα καταγράφηκαν στην Π.Ε. Αργολίδας 35, στην Π.Ε. Αρκαδίας 15, στην Π.Ε. Κορινθίας 13, στην Π.Ε. Λακωνίας 8 και στην Π.Ε. Μεσσηνίας 29.

Μέχρι και σήμερα Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 115 άτομα (τα 5 σε ΜΕΘ) και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 6 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 11, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 9, στο Νοσοκομείο Κορίνθου 28 (τα 2 στη ΜΕΘ), στο Νοσοκομείο Σπάρτης 20 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 41 (τα 3 στη ΜΕΘ).

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button