home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Κάτι αλλάζει στο Πόρτο Χέλι

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της παραλίμνιας οδού, από το ύψος της ιδιοκτησίας Βλαχογιάννη μέχρι το γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης της παραλίμνιας οδού στο Πόρτο Χέλι, από το ύψος της ιδιοκτησίας Βλαχογιάννη μέχρι το γήπεδο ποδοσφαίρου. Πραγματοποιείται εκσκαφή σε ικανό βάθος και εξυγίανση της βάσης, διάστρωση με σκύρα και άλλα υλικά λατομείου, ανακατασκευή μίας ιρλανδικής διάβασης, προσαρμογή των φρεατίων του δικτύου της αποχέτευσης στο τελικό υψόμετρο και τελική επίστρωση με άσφαλτο.

Πρόκειται για ένα έργο του οποίου η αναγκαιότητα κρίθηκε επιβεβλημένη, καθώς ο συγκεκριμένος δρόμος είχε χαρακτηριστεί πλέον ακατάλληλος, τόσο για τους πεζούς όσο και για την διέλευση των αυτοκινήτων. Ένα έργο το οποίο, όταν ολοκληρωθεί, θα βελτιώσει λειτουργικά και αισθητικά την καθημερινότητα των δημοτών και των επισκεπτών.

Μέσα στο επόμενο διάστημα και αφού τελειώσει η τουριστική σεζόν, θα αρχίσει η Β’ φάση ανάπλασης της Παραλιακής οδού της Μπάλτιζας με σταμπωτό, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Στην συνέχεια θα γίνει μία ανάπλαση της παραλίας, αφού πρώτα απομακρυνθούν από τους ιδιοκτήτες τα σκάφη που είναι αφημένα εκεί, και τέλος θα τοποθετηθούν και στις δύο παραπάνω παραλιακές οδούς τα φωτιστικά ευγενικής δωρεάς της κ. Μαριάννας Βαρδή Βαρδινογιάννη.

Όπως αναφέρει η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, αρμόδια για την Κοινότητα Πορτοχελίου, Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική «Πρόκειται για δύο αναπλάσεις εξαιρετικά σημαντικές, με χρήματα που υπήρχαν ανεκμετάλλευτα τόσα χρόνια. Και φυσικά δεν σταματάμε εκεί! Θα σας ενημερώσουμε σύντομα για όλο τον προγραμματισμό υλοποίησης των έργων που θεωρούμε απαραίτητα για την Κοινότητα».

Έργα ανάπλασης στο Πορτοχέλι (3)
Φώτο: Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική
Έργα ανάπλασης στο Πορτοχέλι (1)
Φώτο: Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button