home design 800x400
home design 1170Χ320

Αργολίδα: Η έκπληξη του Μανούχου στους μαθητές

Ο διαιτητής SuperLeague Βαγγέλης Μανούχος στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου για την 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.
Οι προσκεκλημένοι μαζί με τους μαθητές κι εκπαιδευτικούς του σχολείου

Οι 22 μαθητές και οι 2 δάσκαλοι του Δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου συμμετείχαν χθες Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου στην 8η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, με σύνθημα «Το Σχολείο σε Κίνηση: Αθλούμαστε δημιουργικά».

Μια έκπληξη περίμενε τους μικρούς μαθητές. Ο διαιτητής SuperLeague Β. Μανούχος, συνοδευόμενος από τον επίσης διαιτητή του συνδέσμου Αργολίδας Ν. Μαυροκορδόπουλο, εμφανίστηκαν για να τους μυήσουν στα μυστικά του αθλητισμού.

Οι μικροί μαθητές τους υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό και πολλές ερωτήσεις για το άθλημα του ποδοσφαίρου και τη δουλειά ενός διαιτητή. Στη συνέχεια, οι διαιτητές έγιναν «ένα» με τα παιδιά και έπαιξαν μαζί τους. Όταν ο κ. Μανούχος σφύριξε τη λήξη του ματς, τους έκανε δώρο μια μπάλα ποδοσφαίρου ως ενθύμιο ενώ και οι μικροί ανταπέδωσαν το δώρο με ένα «βαρύτιμο» τρόπαιο φτιαγμένο από τα χεράκια τους.

Ο Προϊστάμενος του σχολείου Ν. Γαλάνης θα ήθελε να ευχαριστήσει μέσα από την καρδιά του τους δύο εξαιρετικούς ανθρώπους και διαιτητές για την τιμή που έκαναν να επισκεφτούν το σχολείο και τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά.

Ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου Ν. Γαλάνης με τους Β. Μανούχο και Ν. Μαυροκορδόπουλο
Φώτο: Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου
Ο Β. Μανούχος σφυρίζει το ματς των μικρών
Φώτο: Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου
Η μπάλα που δώρισαν στο σχολείο
Φώτο: Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου
Ο Β. Μανούχος μιλά στα παιδιά
Φώτο: Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis