home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πουλάς: Από τη μάχη κατά της πανδημίας κανείς δεν πρέπει να βγάζει την ουρά του απ’ έξω

Τι αναφέρει ο Ανδρέας Πουλάς σχετικά με την άρνηση των καθηγητών Ιατρικής της Αθήνας να μη νοσηλεύουν πλέον ασθενείς με covid-19.

Όλοι ανεξαιρέτως πρέπει να δώσουν τη μάχη κατά της πανδημίας και κανείς δεν πρέπει να βγάζει την ουρά του απ’ έξω, ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Αργολίδας, Ανδρέας Πουλάς, δείχνοντας έτσι τους καθηγητές της Ιατρικής Σχολής Αθηνών που αποφάσισαν να μη νοσηλεύουν πλέον ασθενείς με κορωνοϊό. Η απόφαση αυτή επιβαρύνει το Ε.Σ.Υ., το οποίο σηκώνει αποκλειστικά το βάρος της αντιμετώπισης της πανδημίας. Τέλος, ο Ανδρέας Πουλάς, καλεί την κυβέρνηση πράξει το καθήκον της, ώστε να μην ακολουθήσουν οι Πανεπιστημιακές Κλινικές το μονοπάτι του Ιδιωτικού Τομέα.

Η ανακοίνωση του Ανδρέα Πουλά αναφέρει τα εξής:

«Η κυβέρνηση επιτέλους να σταματήσει να κοροϊδευει το ΕΣΥ και τους πολίτες και να πάρει σαφή θέση για την άρνηση των καθηγητών Ιατρικής της Αθήνας να μη νοσηλεύουν πλέον ασθενείς με covid-19.

Δεν μπορεί το Εθνικό Σύστημα Υγείας να σηκώνει αποκλειστικά το βάρος της αντιμετώπισης της πανδημίας τη στιγμή μάλιστα που φέτος είναι ακόμη πιο αποδυναμωμένο λόγω των αναστολών εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών.

Το πρόσχημα της εκπαίδευσης των νέων γιατρών δεν ευσταθεί αφού το 75% αυτών εκπαιδεύονται σε τμήματα του ΕΣΥ.

Καλούμε την κυβέρνηση να μην αφήσει τις Πανεπιστημιακές Κλινικές να ακολουθήσουν την τακτική του Ιδιωτικού Τομέα ο οποίος επίσης απέχει από την πρώτη γραμμή της μάχης κατά του COVID-19 με την πλήρη ανοχή και υποστήριξη της κυβέρνησης».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis