home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΑυτοδιοίκησηFeatured

Δύο νέα γήπεδα σε Νέα Κίο και Δαλαμανάρα

Το γήπεδο της Νέας Κίου θα μπορεί να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες έως και κατηγορίας SuperLeague - Τι δήλωσε ο Δημήτρης Καμπόσος.

Μέσω του προγράμματος Φιλόδημος ο Δήμος ΆργουςΜυκηνών υλοποιεί δύο νέα γήπεδα σε Νεα Κίο και Δαλαμανάρα συνολικού προϋπολογισμού 728.067,38 ευρώ. Μάλιστα το γήπεδο της Νέας Κίου θα μπορεί να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικούς αγώνες έως και κατηγορίας SuperLeague.

Σήμερα Πέμπτη 23/9, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος επισκέφθηκε το γήπεδο της Νέας Κιου όπου και ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του πλέον σύγχρονου γηπέδου. Το νέο γήπεδο θα διαθέτει μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο αγωνιστικό χώρο, κερκίδες και σύστημα φωτισμού συμπεριλαμβανομένων των ζωνών ασφαλείας περιμετρικά των γραμμών του αγωνιστικού χώρου.

Σήμερα, ξεκίνησαν χωματουργικές εργασίες καθώς και εργασίες καθαιρέσεων υπαρχόντων κατασκευών, ενώ απαιτούνται ακόμα εργασίες που προβλέπεται να ολοκληρωθούν σε διάστημα 9-12 μηνών.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε:

Διαβάστε ακόμα

«Αυτό το γήπεδο της Νέας Κιου μαζί με το γήπεδο της Δαλαμανάρας είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» ενώ συμβάλλει οικονομικά και ο δήμος μας. Ο προϋπολογισμός του γηπέδου της Νέας Κιου που βρισκόμαστε σήμερα προσεγγίζει τις 600.000 ευρώ και θα έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει όλων των κατηγοριών αγώνες και ευελπιστούμε να γίνει πόλος έλξης για πολλές αθλητικές διοργανώσεις»

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button