Home design
home design

Εντυπωσιάστηκε η Γιάννα από το περίπτερο της Περιφέρειας στη ΔΕΘ

Η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για “μια εντυπωσιακή παρουσία, μέσα από μοναδικά εκθέματα μεγάλης ιστορικής και συμβολικής σημασίας”.
giannagelopoulou

“Πρωταγωνίστρια” στην φετινή Διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης -όπου “που έλαμψε με το επετειακό της περίπτερο”- χαρακτηρίζει την Περιφέρεια Πελοποννήσου η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη σε επιστολή της προς τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, στην οποία συγχαίρει τον ίδιο και τους συνεργάτες της Περιφέρειας “για την επιτυχία του εγχειρήματος”.

Η πρόεδρος της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για “μια εντυπωσιακή παρουσία, μέσα από μοναδικά εκθέματα μεγάλης ιστορικής και συμβολικής σημασίας, που τίμησε τα 200 χρόνια Ελλάδα και τον τόπο από όπου ξέσπασε η φλόγα της Επανάστασης για να απλωθεί σε όλη την Ελλάδα”. Και συνεχίζει, απευθυνόμενη προς τον Π. Νίκα:

“Συγχαρητήρια σε σένα και στους συνεργάτες της Περιφέρειας για την επιτυχία του εγχειρήματος, που μας συγκίνησε όλους και αγκαλιάστηκε από ένα μεγάλο πλήθος επισκεπτών, μαζί με τις ευχαριστίες μου για την υποδοχή και τη φιλοξενία στο επετειακό περίπτερο και στον εκθεσιακό χώρο στο εμπορικό τμήμα της έκθεσης. Οπως επίσης για τα θερμά λόγια σου, τα πολύτιμα αντίγραφα της σφραγίδας Ελευθερίας και τις εκδόσεις, ενθύμια της εμβληματικής επετείου”.

Σχόλια

coffee berry
expo360x90
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis