home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

36 επιβάτες πήγαν να περάσουν στη ζούλα από τα ΚΤΕΛ αλλά τους τσάκωσε η τροχαία

Σαρωτικοί έλεγχοι στον Κηφισό για όσους επιχειρούν να ταξιδέψουν χωρίς τα απαιτούμενα πιστοποιητικά. Η τροχαία προειδοποιεί για το άνοιγμα των Πανεπιστημίων.
Μετακομίζει το ΚΤΕΛ στον Ελαιώνα

Τέλος στην παραβατικότητα των επιβατών των υπεραστικών λεωφορείων είναι αποφασισμένη να θέσει η Τροχαία με σαρωτικούς ελέγχους στους σταθμούς επιβίβασης των ταξιδιωτών. Ήδη είχε προαναγγείλει ότι θα πεσουν πρόστιμα σε όσους παραβιάζουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και επιχειρούν να ταξιδέψουν ανεξέλεγκτοι, που δεν ήταν και λίγοι, καθώς τις τελευταίες μέρες τα μέτρα καταγγέλλεται πως είχαν ατονήσει.

Όπως λέγεται πολλοί επιβάτες δεν ελέγχονταν και έτσι ταξίδευαν χωρίς να διαθέτουν τα απαιτούμενα έγγραφα εμβολιασμού, νόσησης ή το αρνητικό αποτέλεσμα του rapid-test.

Αποτέλεσμα των παραπάνω ήταν να αναλάβει δράση η Τροχαία και ειδικότερα στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, το διήμερο 16 και 17 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.), στους Σταθμούς των Υπεραστικών Λεωφορείων Κηφισού και Λιοσίων, έλεγχοι επιβατών σε 53 δρομολόγια λεωφορείων.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων βεβαιώθηκαν παραβάσεις 300 ευρώ έκαστος σε 36 επιβάτες, οι οποίοι δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα επιβίβασης (πιστοποιητικό εμβολιασμού, πιστοποιητικό νόσησης, διενέργεια αρνητικού rapid test).

Η Τροχαία ενόψει της επανέναρξης λειτουργίας των Πανεπιστημίων σε όλη την Επικράτεια προειδοποιεί ότι οι έλεγχοι θα ενταθούν, όχι μόνο στους σταθμούς των ΚΤΕΛ αλλά παντού.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis