home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Άργος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο Πανοβράκος – Γιατροί και νοσηλευτές έκαναν το καθήκον τους

Ο Γιώργος Πανοβράκος χρειάστηκε να νοσηλευτεί στην κλινική Covid του Άργους. Πώς περιγράφει ο ίδιος την διάρκεια της νοσηλείας του.
Γιώργος Πανοβράκος

Στο νοσοκομείο Άργους νοσηλευόμενος με κορωνοϊό κατέληξε ο Γιώργος Πανοβράκος, όμως βγήκε …σιδερένιος και αυτό οφείλεται στο άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό της κλινικής Covid, το οποίο μάλιστα ευχαριστεί προσωπικά για τις υπηρεσίες που του παρείχαν.

Γιατροί και νοσηλευτές έκαναν το καθήκον τους με επαγγελματισμό, ευγένεια και υπομονή.

Όπως αναφέρει ο γιατρός χειρουργός – ορθοπεδικός, και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή»:

«Νοιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην Διευθύντρια Κλινικής SARS-COVID Noσοκομείου Άργους Παθολόγο-Λοιμωξιολόγο κ. Παυλάκη Μαρία και στην Επιμελήτρια κ. Ταμπάκη Μαρία καθότι νοσήσας από κορωνοϊό νοσηλεύτηκα στην ανωτέρω κλινική.

Οι προαναφερθέντες ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες (guidelines) που αφορούν τη θεραπεία και αποκατάσταση από λοίμωξη Covid-19 , επιτελούν το λειτούργημα αυτό με αίσθημα ευθύνης και ευσυνειδησίας και αξίζουν το σεβασμό όλων μας.

Θα ήταν όμως μεγάλη παράλειψη να μην εκφράσω τις ευχαριστίες μου στο άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό, που κάτω από αντίξοες συνθήκες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς πάντα με ευγένεια και υπομονή».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis